Dziękuję bardzo za pomoc i podpowiedz. U dr Jarosz bylam na kosultacji,dala mi Accofil i Prograf,z tym podchodzilam do pierwszej procedury i do dwoch ostatnich transferow. Teraz mam Accofil,ale codziennie i inny lek niz Prograf. Ale to ustawione przez lekarke prowadzaca.Kiedyś dziewczyny na fb pisały, że warto biopsję powtórzyć po poronieniu. Po dwóch to już na pewno warto.
Ja miałam prawidłowy wynik biopsji ale lekarzowi mimo wszystko nie podobał się wygląd endometrium w czasie histeroskopii i dostałam antybiotyki tylko na tej podstawie.
I wiem też z grupy na FB, że po poronieniach ciąż z przebadanymi zarodkami dziewczyny robiły badanie IPKoD w Krośnie. Może wygooglaj sobie co to jest, chociaż mam nadzieję, że nie będzie Ci potrzebne go robić.
Z immunologów ostatnio dużo dziewczyn bardzo pozytywnie wypowiada się o dr Jarosz. Że zwraca uwagę na przykład na homocysteinę. Że leczy trochę inaczej niż Paśnik czy Malinowski i czytałam historie dziewczyn, u których to rzeczywiście zdało egzamin.
Musze poszuakch tych forow na fb