reklama
LadyCaro
Fanka BB :)
@Pierwsze 🥰 jak tam? 
LadyCaro
jeszcze jestem bardzo ciekawa co u @sunshine97 . Widzę, że też długo już jej nie ma
Angiee
Hej dziewczyny. Z góry przepraszam, że wbijam się w wątek i jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, to dajcie mi proszę znać. Chodzi o to, że lekarz zalecił mi histeroskopię i drożność jajowodów. Trochę już dzwoniłam w różne miejsca, ale chciałabym się zorientować po pierwsze w cenach - ile Wy placiłyście za takie zabiegi? A po drugie może macie do polecenia jakies godne zaufania miejsce w Poznaniu, gdzie mogłabym te zabiegi wykonać?
LadyCaro
ja miałam oddzielnie histerodkopię i oddzielnie drożność, więc nie wiem czy takie rozwiązanie Cię interesujeHej dziewczyny. Z góry przepraszam, że wbijam się w wątek i jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, to dajcie mi proszę znać. Chodzi o to, że lekarz zalecił mi histeroskopię i drożność jajowodów. Trochę już dzwoniłam w różne miejsca, ale chciałabym się zorientować po pierwsze w cenach - ile Wy placiłyście za takie zabiegi? A po drugie może macie do polecenia jakies godne zaufania miejsce w Poznaniu, gdzie mogłabym te zabiegi wykonać?
Drożność była już dawno temu, więc pewnie ceny teraz wyższe, ale płaci lam chyba 700.
A za histeroskopię dokładnie rok temu prywatnie płaciłam 4000 PLN.
Angiee
Hmm, to mega dużo, bo mi w bocianie powiedzieli 1600 zł lub 1900 zł jak będzie jakaś zmiana do wycięciaja miałam oddzielnie histerodkopię i oddzielnie drożność, więc nie wiem czy takie rozwiązanie Cię interesuje
Drożność była już dawno temu, więc pewnie ceny teraz wyższe, ale płaci lam chyba 700.
A za histeroskopię dokładnie rok temu prywatnie płaciłam 4000 PLN.
LadyCaro
o no to moim zdaniem z kolei mega małoHmm, to mega dużo, bo mi w bocianie powiedzieli 1600 zł lub 1900 zł jak będzie jakaś zmiana do wycięcia
Angiee
Teraz zaczynam się zastanawiać, czy ja to dobrze zrozumiałamo no to moim zdaniem z kolei mega małonie spotkałam się z taką ceną, ale może tak jest, to tylko dobrze
![]()
reklama
LadyCaro
ja miałam usuwane polipy, ale to była najbardziej podstawowa wersja histeroskopii.Teraz zaczynam się zastanawiać, czy ja to dobrze zrozumiałamMuszę jeszcze raz zadzwonić i się upewnić. A może Ty miałaś coś więcej robione?
Miałam dokładnie tą wersję
Może sama diagnostyczna by była tańsza? Ciężko mi powiedzieć.