reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hej dziewczyny. Z góry przepraszam, że wbijam się w wątek i jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, to dajcie mi proszę znać. Chodzi o to, że lekarz zalecił mi histeroskopię i drożność jajowodów. Trochę już dzwoniłam w różne miejsca, ale chciałabym się zorientować po pierwsze w cenach - ile Wy placiłyście za takie zabiegi? A po drugie może macie do polecenia jakies godne zaufania miejsce w Poznaniu, gdzie mogłabym te zabiegi wykonać?

Hej dziewczyny. Z góry przepraszam, że wbijam się w wątek i jeśli moje pytanie jest nie na miejscu, to dajcie mi proszę znać. Chodzi o to, że lekarz zalecił mi histeroskopię i drożność jajowodów. Trochę już dzwoniłam w różne miejsca, ale chciałabym się zorientować po pierwsze w cenach - ile Wy placiłyście za takie zabiegi? A po drugie może macie do polecenia jakies godne zaufania miejsce w Poznaniu, gdzie mogłabym te zabiegi wykonać?
ja miałam oddzielnie histerodkopię i oddzielnie drożność, więc nie wiem czy takie rozwiązanie Cię interesuje :D
Drożność była już dawno temu, więc pewnie ceny teraz wyższe, ale płaci lam chyba 700.
A za histeroskopię dokładnie rok temu prywatnie płaciłam 4000 PLN.

ja miałam oddzielnie histerodkopię i oddzielnie drożność, więc nie wiem czy takie rozwiązanie Cię interesuje :D
Drożność była już dawno temu, więc pewnie ceny teraz wyższe, ale płaci lam chyba 700.
A za histeroskopię dokładnie rok temu prywatnie płaciłam 4000 PLN.
Hmm, to mega dużo, bo mi w bocianie powiedzieli 1600 zł lub 1900 zł jak będzie jakaś zmiana do wycięcia

reklama
Teraz zaczynam się zastanawiać, czy ja to dobrze zrozumiałam 🤣 Muszę jeszcze raz zadzwonić i się upewnić. A może Ty miałaś coś więcej robione?
ja miałam usuwane polipy, ale to była najbardziej podstawowa wersja histeroskopii.
Miałam dokładnie tą wersję
1763542454193.png

Może sama diagnostyczna by była tańsza? Ciężko mi powiedzieć.

Do góry