Paula. sz
Fanka BB :)
Jestem około 6 dni po owulacji. Obyło sie bez zastrzyku sam pękł. Zmieniony progesteron na dopochowy bo ten mój był kiepski 6.5Hejka i jak tam Paula u Ciebie sytuacja ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Jestem około 6 dni po owulacji. Obyło sie bez zastrzyku sam pękł. Zmieniony progesteron na dopochowy bo ten mój był kiepski 6.5Hejka i jak tam Paula u Ciebie sytuacja ?
Oo super wiadomość , oby to był dobry znak. U mnie to był raczej cykl bezowulacyjny mam zmieniony symformin 500xr na 3 razy dziennie. Czekam na miesiaczkeJestem około 6 dni po owulacji. Obyło sie bez zastrzyku sam pękł. Zmieniony progesteron na dopochowy bo ten mój był kiepski 6.5
Tak w tabletkach dopochwowoOo super wiadomość , oby to był dobry znak. U mnie to był raczej cykl bezowulacyjny mam zmieniony symformin 500xr na 3 razy dziennie. Czekam na miesiaczkebierzesz progresteron w tabletkach?
Hejka i jak tam Paula u Ciebie ?Tak w tabletkach dopochwowo
A tak samo .Hejka i jak tam Paula u Ciebie ?
Jakieś witaminy musi brać na poprawę partner ?A tak samo .
Powtórzyliśmy badanie nasienia jedno lepiej ale morfologia spadła z 4 %na 3% ale tym sie tak nie przejumuje bo inne czynniki są ok
A u ciebie ?
Dopiero 25 mam wizytę to się dowiem .szczerze podchodzę na chłodno do tego wszystkiego.Jakieś witaminy musi brać na poprawę partner ?
A mi jest bardzo przykro .. hmmm zastanawiam się czy nie przerwać stymulacji.
We wtorek usg pęcherzyk na lewym 20mm i na prawym 18mm i tego samego dnia otrivelle. Dzisiaj poszłam na usg do innej ginekolog . Prawy nie pękł , lewy pękł i jest ciałko żółte ale nie ma charakterystycznego ukrwienia . Brak płynu w zatoce i ja słabo rozumiem co mówiła, chyba wychodzi że znowu cykl bezowulacji. Jest mi strasznie przykro..
Normalnie zrobiłabym progresteron ale biorę luteinę od jutra przez 10 dni
A jakie leki przyjmujesz do stymulacji? Masz rację , u mnie co miesiąc to szybciej.Dopiero 25 mam wizytę to się dowiem .szczerze podchodzę na chłodno do tego wszystkiego.
Co do Twojej sytuacji. Jesli jest ciałko żółte to była owulacja.
Nie musi być płynu w zatoce Douglasa bo on jest chwilę po owulacji .
Wiec bierz leki i czekaj.
Ja dopiero zbliżam się do owulacji jutro 10 dzien cyklu..
Ale patrząc na stymulację to od poczatku 15 ,14 dzien cyklu była
owulacja teraz tez pewnie szybciej będzie.
Latrezol plus estrofem i zastrzyk ovitrelle ale mi same pękająA jakie leki przyjmujesz do stymulacji? Masz rację , u mnie co miesiąc to szybciej.
No niby tak, bo ciałko żółte jest ale tłumaczyła mi , że nie ma ukrwienia.
Hmmm, ja mam wizytę we wtorek u swojej ginekolog może powinna mi zmienić leki, bo pęcherzyki rosną piękne . W tamtym cyklu się zapadł a teraz jakiegoś ukrwienia nie ma. Zostały mi 3 cykle stymulacji potem muszę zrobić przerwę . Ja biorę aromek 3-7 dzień cyklu .Latrezol plus estrofem i zastrzyk ovitrelle ale mi same pękają