reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

10 dni po ovitrelle

reklama
Cześć Paula ,
Potrzebuje twojej porady🥲
2 cykl stymulowany , poszłam dziś na usg 13 dc. A lekarz zobaczył pęcherzyk o nieregularnych kształtach o średnicy 15.9mm . To oznacza , że już po owulacji?
Doznałam szoku i nierozumiem , w tamtym cyklu musiałam podać otrivelle i to w 19 dc.
Najwidoczniej ominęłam owulację a byłam w delegacji 😓

Załączniki

• IMG_7562.jpeg
    IMG_7562.jpeg
    169,1 KB · Wyświetleń: 21
  • IMG_7560.jpeg
    IMG_7560.jpeg
    734,6 KB · Wyświetleń: 21
Cześć Paula ,
Potrzebuje twojej porady🥲
2 cykl stymulowany , poszłam dziś na usg 13 dc. A lekarz zobaczył pęcherzyk o nieregularnych kształtach o średnicy 15.9mm . To oznacza , że już po owulacji?
Doznałam szoku i nierozumiem , w tamtym cyklu musiałam podać otrivelle i to w 19 dc.
Najwidoczniej ominęłam owulację a byłam w delegacji 😓
Część
Z każdym cyklem stymulowanym u mnie owulacja jest szybciej.
Nieregularny kształt to już po ptokach ale możesz dzis się starać bo on musiał dopiero pęknąć.
Pewnie nie było płynu w zatoce Douglasa?

reklama
Część
Z każdym cyklem stymulowanym u mnie owulacja jest szybciej.
Nieregularny kształt to już po ptokach ale możesz dzis się starać bo on musiał dopiero pęknąć.
Pewnie nie było płynu w zatoce Douglasa?
Przed stymulacja cykle 40 nawet 70 dni. W tamtym cyklu , który był pierwszy 32 a ten wygląda na jeszcze krótszy. Za miesiąc muszę zaraz po miesiaczce zacząć USG.. nie było płynu

Do góry