Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Grzyby nie wiem, ale kapustę wydaje mi się że można?A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
no właśnie kapustę tak, ale kapusta jest z grzybami, i co, mam wyciągać?Grzyby nie wiem, ale kapustę wydaje mi się że można?![]()
Można jeść bez problemu,jadłam w dwóch ciążach byłam akurat na Boże Narodzenie i wcinałam aż miło ,mało tego w zeszłym roku syn miał 3 miesiące i też jadłam od samego początku wszystko grzyby również.A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
Hahahahha wyobraziłam to sobieno właśnie kapustę tak, ale kapusta jest z grzybami, i co, mam wyciągać?![]()
ja też miałam wysokieNo właśnie ja jestem z tych lekko przerażonych z byle powodu, pomyślałam, że jak ona mi się podwoi to będzie 4tc+5 a wynik ponad 4tys.
No nic lepiej niech się mój mózg cieszy, że wyszła pozytywnie a nie wymyślawiem, będę męcząca i upierdliwa ale możecie mnie hamować
![]()
To chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
ja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanowaćTo chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.
Bardziej mnie martwią te potrawy w kontekście mojej cukrzycy, ale to już inna historia.
U mnie w rodzinie dużo grzybiarzy, ja im ufam![]()
Weź mnie nie straszJa to chyba mam coś z głową, zaczęłam czytać szperać i teraz zaczęłam się męczyć, czy taka wysoka bhcg to nie będzie później jakiś problem typu zespół downa. Boże mój mózg zaraz oszaleje
Nie zepsujesz, na szczęście to tak nie działaja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanować