• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipcowe mamy 2026 ❤️

A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku

reklama
A jecie w święta rzeczy z grzybami? Bo wczoraj mi koleżanka powiedziała, że pierogów ani kapusty nie powinnam jeść, ewentualnie z samymi pieczarkami. Strasznie smutne moje życie będzie w takim wypadku
Można jeść bez problemu,jadłam w dwóch ciążach byłam akurat na Boże Narodzenie i wcinałam aż miło ,mało tego w zeszłym roku syn miał 3 miesiące i też jadłam od samego początku wszystko grzyby również.

To chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.
Bardziej mnie martwią te potrawy w kontekście mojej cukrzycy, ale to już inna historia.
U mnie w rodzinie dużo grzybiarzy, ja im ufam :)

To chyba chodzi o to, żeby nie ryzykować zatruciem grzybami niewiadomego pochodzenia. Ja grzyby ogólnie z pewnego źródła jeść będę.
Bardziej mnie martwią te potrawy w kontekście mojej cukrzycy, ale to już inna historia.
U mnie w rodzinie dużo grzybiarzy, ja im ufam :)
ja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanować

reklama
ja to się boję, że jak dalej będę jeść tyle ciasta i słodyczy to sobie zepsuje te cukry, bo póki co mam dobre i powinnam je poszanować
Nie zepsujesz, na szczęście to tak nie działa :)
Jedz, na zdrowie! A zacznij się martwić dopiero jeśli cukier będzie podstawą Twojej diety.
Wiadomo, że to zdrowe nie jest, no ale pozwól sobie, chociaż przez jakiś czas jeśli masz ochotę :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry