reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czy to czop śluzowy? 16+5

Hej, jestem w 16+5 tc.
Dzisiaj podczas podcierania się po toalecie wyszło z pochwy coś takiego, nie mam żadnych dolegliwości bólowych, nie wiem czy powinnam się martwic? Mam wizytę kontrolną za tydzień. Przechodziłam też zakażenie bakterią urynoplasma ale już wyleczona antybiotykami dawno.
Wg Google to czop śluzowy, wcześniej nigdy nic takiego nie miałam. To pierwsza ciąża więc w ogóle się nie znam

Załączniki

• IMG_5955.jpeg
    3,1 MB · Wyświetleń: 291
reklama
No wygląda to dziwnie...
Ja uważam, że powinnaś się wybrać teraz na IP na kontrolę, mimo tego czy masz jakieś bóle czy nie, bo jeśli to serio czop i lekarz potwierdzi no to jest stanowczo za wcześnie żeby z Ciebie wychodził... masz problemy z szyjką?

No wygląda to dziwnie...
Ja uważam, że powinnaś się wybrać teraz na IP na kontrolę, mimo tego czy masz jakieś bóle czy nie, bo jeśli to serio czop i lekarz potwierdzi no to jest stanowczo za wcześnie żeby z Ciebie wychodził... masz problemy z szyjką?
Nie mam żadnych problemów z szyjką, 2 tyg temu miałam wizytę i wszystko było ok

Ogólnie, najlepiej przyjmować zasadę, że lepiej "zrobić z siebie głąba" niż potem płakać. Bo wiesz, teoretycznie to nie jest na to czas, no ale... aż taki glut śluzu?

U mnie tak wyglądał czop śluzowy, tylko, że byłam wtedy około 34tc. Urodziłam w 41tc. Jak masz możliwość to skontaktuj się z lekarzem prowadzącym, a jeśli nie to izba. Bo to nietypowe jak na ten wiek ciąży

Jakoś się zestresowałam.. jestem w 36tc a prawie codziennie od 20tc wychodzi ze mnie taka ilość śluzu. Wizyty mam regularnie i nigdy lekarka nie zwróciła na to uwagi żeby to było coś złego 👀

reklama
Do góry