reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Sierpniowe mamy 2026

reklama
Hej, poczytuje Was od 2 dni i mimo obaw postanawiam dołączyć nieśmiało 😀
Termin na 21.08 z OM ale moim zdaniem będzie młodsza ciaza.
Mam już 4,5 letniego syna, po drodze 2 wczesne poronienia, jedno z nich 3 mce temu.
Trochę to dziwne, boję się cieszyć, póki co beta rośnie ok, ale w sobote dopiero bylo 418.
Wizyta usg 5.01, mam nadzieję ze do tego czasu nic złego się nie wydarzy.

@Smolna Trzymam kciuki by mimo wszystko bylo dobrze, przytulam ✊🏻
Cześć 🙂 miło, że dołączyłaś, rozgościć się 🤞🥰

Czuję Twój ból, ja pracuję w IT, ale w internalowym dziale, ale mój jest SAPowcem i jak słyszę go-live to mnie trzęsie, bo wiem, że mamy przewalone 🤣
Ooo proszę 😁😁 mój też jest SAPowcem (ABAP developerem), ja pracowałam jako funkcjonalny, a aktualnie robię projekt integracji SAP z innym systemem ERP 😁

Hej, poczytuje Was od 2 dni i mimo obaw postanawiam dołączyć nieśmiało 😀
Termin na 21.08 z OM ale moim zdaniem będzie młodsza ciaza.
Mam już 4,5 letniego syna, po drodze 2 wczesne poronienia, jedno z nich 3 mce temu.
Trochę to dziwne, boję się cieszyć, póki co beta rośnie ok, ale w sobote dopiero bylo 418.
Wizyta usg 5.01, mam nadzieję ze do tego czasu nic złego się nie wydarzy.
O super, że jest nas więcej. Ja dzisiaj z ciekawości podejrzałam jak wygląda sytuacja na grupie lipcowej i pomyślałam, że nas tutaj tak malutko, ale pewnie mamy będą systematycznie dołączać.

O super, że jest nas więcej. Ja dzisiaj z ciekawości podejrzałam jak wygląda sytuacja na grupie lipcowej i pomyślałam, że nas tutaj tak malutko, ale pewnie mamy będą systematycznie dołączać.
No malutko nas malutko, ale myślę, że może w styczniu jakieś mamy, które będą po badaniach dołączą.

reklama
Do góry