Dorka66
Fanka BB :)
Cudownieee![]()
Rodzinkę już informujecie?
Nie, my się jeszcze wstrzymujemy. W styczniu poroniłam w 6+6 więc tym razem chcemy zaczekać jeszcze z tą informacją do jakiegoś bezpieczniejszego momentu
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cudownieee![]()
Rodzinkę już informujecie?
Dzieki, że pytasz@Smolna jak sytuacja u Ciebie?Jak się czujesz?
To świetne wiadomości!Dzieki, że pytaszPlamienie chyba powoli się zmniejsza i bardzo ciążowo się czuję
rozmawiałam też z prowadzącym, trochę mnie uspokoił, mówił że wiele zależy od umiejętności i ustawień sprzętu, a że on też na tej izbie przyjęć robi USG i wie kto tam pracuje, powiedział mi, że wiele rzeczy widział i rzeczywiście rozne te umiejętności są. A on akurat ma certyfikat do prenatalnych i ogólnie jest jednym z najlepszych specjalistów od usg ciąży w moim mieście. Także nie zostało mi nic innego niż czekać… dobrze, że święta i mam co robić, to nie będę chodzić ze stresu po ścianach
![]()
PięknieJestem po wizycie, jest pecherzyk żółtkowy![]()
Juz 2 stycznia, bo pozniej lekarza nie bedzie 3 tygodniePiękniekiedy kolejna wizyta?
To na pewno będzie serduszkoJuz 2 stycznia, bo pozniej lekarza nie bedzie 3 tygodnie
Ja już dostałam.A to nie trzeba mieć jakiegoś skierowania na prenatalne?
Umówiłas się już?Ja już dostałam.
A to nie jest tak, że w ciąży muszą w ciągu np. tygodnia znaleźć termin?Ja w Warszawie robię i wczoraj dzwoniłam do bardzo dobrej placówki prywatnej z kontraktem NFZ to na pierwszy tydzień lutego jeszcze nie mają grafiku.![]()