reklama
Nelka85
Fanka BB :)
Ja brałam za każdym razemHej czy któraś z was brała antykoncepcje hormonalna przed rozpoczęciem stymulacji? Czy to popularna opcja?
Jane Doe
Rozmawiałaś o tym z lekarzem? Czy powodem było to że chcieli wyciszyć jajniki?Ja brałam za każdym razem
Nelka85
Mam amh 25. Jajniki wielkie. Więc wyciszenie jajników i ułożenie jakiegoś cyklu. Na mnie i tak słabo działają więc trochę to zajęło.Rozmawiałaś o tym z lekarzem? Czy powodem było to że chcieli wyciszyć jajniki?
Ale koleżanka z tym problemów nie miała i tak miała tabsy więc to "chyba" standard
Jane Doe
Ok dziękuję bardzo, próbuję o tym czytać i widzę że tak pół na pół czasem lekarze to zapisują czasem nieMam amh 25. Jajniki wielkie. Więc wyciszenie jajników i ułożenie jakiegoś cyklu. Na mnie i tak słabo działają więc trochę to zajęło.
Ale koleżanka z tym problemów nie miała i tak miała tabsy więc to "chyba" standard
Pchełka216
Dziewczyny, może ktoś pamięta mnie jeszcze
droga długa, walka ciężka, ale (co 6 lat temu nie było takie pewne) zakończona sukcesem. Mieliśmy 3 zarodki zdrowe z ponad 20 zaplodnionych jajeczek, badaliśmy zarodki. 1 ma teraz 4,5 drugi właśnie się urodził
Także warto walczyć
Na tej grupie znalazłam wiele wsparcia i dobrego duszka, dzięki której całe to in vitro dalo się oswoić.
Pozdrowienia i trzymam kciuki za Was.
Pozdrowienia i trzymam kciuki za Was.
Podziel się: