• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Proszę o pomoc zbiórka pomagam.pl

Wszystkie te odpowiedzi śmierdzą leniem i naciągactwem. Naprawdę nie jest teraz trudno z pracą, KFC, McDonald, Rossmann przyjmują do pracy właściwie non stop. Naprawdę jak wiele osób powyżej polecam przejść się po różnych miejscach i szukać pracy, a nie wysłać 2 cv i uważać, że się Pani narobiła przy tym. Co to za przykład dla dzieci? Też będą tak żyć nieporadnie naciągając ludzi? Ja rozumiem pomoc w trudnej sytuacji, ale tutaj nazwałabym to już żebraniem. Tak mają dorastać?

reklama
Daj palca, wezmę rękę...

Dostałaś pomoc. Ode mnie, od Kory. Dostałaś ubrania, buty, slodycze, jedzenie, zabawki. Nie wiem, może jeszcze ktoś pomagał oprócz nas. W końcu co więcej jeleni to nie dwóch, nie?
Nie lubię wypominac i nie mam tego w naturze bo pomagam z własnej chęci, ale to co Ty tu piszesz te 7 stron to jest jakiś odlot! : nie pójdę do pracy bo nie chce mi się dojeżdżać, nie pójdę do pracy bo nie mam wykształcenia, nie pójdę do pracy bo dziećmi się zajmuję (gdzie dwoje siedzi w szkole, a syn pewnie w przedszkolu)...

Jeb, zbiórka na 130 tyś. Ty zdajesz sobie sprawę, że na tym forum jest Salsa która ma 2 małych synów i raka od lat? Dziewczyna chora żyje w jakiejś garażo-lepiance, który nazywa domem. Ona na leki zbiera, a nie na spłatę zadłużeń. Myślę, że ona nigdy takiej kwoty nie dobiła. A jej zegar tyka! Jej mąż nie pracuje, bo nią trzeba się zająć. To jest klęska... a Twoja sytuacja to lenistwo, cwaniactwo, nieporadność i wygoda. Szkoda tylko że to dzieci na tym cierpią.

Czy ta dziewczyna ma jakąś zbiórkę? Mogę prosić link?

To jest to co zawsze mówię ,,głupi ludzie mają tą przewagę, że nie wiedza że są głupi tylko wydaje im się że są cwani". No i co? Paczki zgarnęła na tym forum dwie. Pewnie na innym ma jeszcze kilkanaście. Kredyt wzięty, cyk, w opisie zbiórki napiszę, może ktoś mi spłaci.
A my z mężem jak te debile pracujemy wychowując dziecko i mając kredyt tak jak tu któraś napisała 3 x większy. A wystarczy rzucić pracę i napisać, że mam dług na 500 tysięcy...

Wszystkie te odpowiedzi śmierdzą leniem i naciągactwem. Naprawdę nie jest teraz trudno z pracą, KFC, McDonald, Rossmann przyjmują do pracy właściwie non stop. Naprawdę jak wiele osób powyżej polecam przejść się po różnych miejscach i szukać pracy, a nie wysłać 2 cv i uważać, że się Pani narobiła przy tym. Co to za przykład dla dzieci? Też będą tak żyć nieporadnie naciągając ludzi? Ja rozumiem pomoc w trudnej sytuacji, ale tutaj nazwałabym to już żebraniem. Tak mają dorastać?
Wiesz różnie to bywa nie ma takiej pracy w pobliżu żeby być na już... dojazdy też nie bardzo gdzieś gdzieś daleko

reklama
Wiesz wkurza mnie takie coś ja cały czas z dziećmi siedzę nie miałam możliwości iść gdzieś do pracy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry