Kochana mam nadzieję, że w takiej sytuacji nie kalasz rąk pracą? Co ten Twój mąż sobie wyobraża żeby tak na 3 zmiany zapierdzielać? zrób proszę zbiórkę abym mogła Was wesprzeć, wyobrażam sobie jak Ci ciężkoMój mąż pracuje na 3 zmiany![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Kochana mam nadzieję, że w takiej sytuacji nie kalasz rąk pracą? Co ten Twój mąż sobie wyobraża żeby tak na 3 zmiany zapierdzielać? zrób proszę zbiórkę abym mogła Was wesprzeć, wyobrażam sobie jak Ci ciężkoMój mąż pracuje na 3 zmiany![]()
Fejk nie może być, raz dużo postów. Dwa zrobiłam i wysłałam paczkęA Ty myślisz, że każdy ma pracę pod samym nosem? Ludzie dojeżdżają i godzinę i dwie i żyją.
Naprawdę zaczynam myśleć, że to jakiś fejk bo nie można być chyba aż tak nieporadnym i roszczeniowym![]()
Fejk nie może być, raz dużo postów. Dwa zrobiłam i wysłałam paczkę![]()
Jestem niestety głupim człowiekiem i pracuję normalnieKochana mam nadzieję, że w takiej sytuacji nie kalasz rąk pracą? Co ten Twój mąż sobie wyobraża żeby tak na 3 zmiany zapierdzielać? zrób proszę zbiórkę abym mogła Was wesprzeć, wyobrażam sobie jak Ci ciężko
Podjęłam decyzję: wyremontuję Twój dom, zaraz po spłacie kredytuJestem niestety głupim człowiekiem i pracuję normalnie
Ale mamy 400k kredytu, więc możesz coś sypnąć![]()
Ja też popełniłam może nie taki sam ale podobny błąd ale szybko się zreflektowalam i później spać przez tydzień czasu nie mogłam ze wstydu i jakoś mi mega głupio było. Ale też posłuchałam złego doradcy, nie ma co ma się swój mózg i trzeba go używać po swojemu. Bo dadzą ? Co z tego, że dadzą jak samemu się do czegoś nie dojdzie? No nic to nie da bo nie ma satysfakcji życiowej wtedy. No i dzieciom przykład dać.To straszne, wstydziłabym się być normalną zdrową kobietą i żebrać po forach zamiast iść do pracyrozumiem chorobę czy cokolwiek, ale być zdrowym i nie iść do pracy "bo nie" a oczekiwać ciągle pomocy od innych to mega słabo...
Podjęłam decyzję: wyremontuję Twój dom, zaraz po spłacie kredytuprzelew już poszedł
Kiedyś była taka wersja amerykańska, oglądałamZabrzmiałaś prawie jak w "Nasz nowy dom"![]()
Efekt zamierzonyZabrzmiałaś prawie jak w "Nasz nowy dom"![]()
Kiedyś była taka wersja amerykańska, oglądałam
Tam coś mówili i autokar odjeżdżałponoć właśnie spłacali kredyty i od postaw chatę Stawiali (czytałam na necie)