wanilia79
Entuzjast(k)a
Witajcie :-)
ja dziś jakaś rozpieprzona jestem, bo nawet obiadu nie zdążyłam ugotować
. Na obiad były pierogi z serem (gotowce). Byłam za to u mamy, spotkałam się z koleżanką, trochę poplotkowałyśmy i dorwałam malarza, który za parę dni będzie malował u teściowej. Pytałam go o tapety czy by nie założył na jednej ścianie i się zgodził. Jeszcze tylko coś dobrać kolorystycznie, bo jak nie kupie w sklepie, to z allegro pewno nie zdążą dojść na czas.
Ppatqa, współczuję tych gości, a mama pewnie przywykła,że Ty gotujesz i dlatego nie poczuwa się do obowiązku.
Aneta i Minisia najlepsze życzenia urodzinowe dla mężusiów :-)
Minisia fajną focie wstawiłaś
Justyna i mi się podobaja te obrazeczki
Kaka oj z tym Twoim cisnieniem.....
A jeśłi chodzi o kase to i mi się rozłazi niewiadomo gdzie. No wiadomo, wczoraj M zapłacił za przegląd auta 600 zł, meble, wersalka, zakupy dla małego, chyba za dużo zostawiłam sobie na ten miesiąc. A życie jest cholernie drogie. Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Hodujemy świnie i one są tak tanie, a wędliny drogie. Tak samo z mekiem, w hurcie kosztuje 70 gr za litr, a w sklepie? a przetwory mleczne? I kto na tym najwięcej zarabia! Wrrr..
ja dziś jakaś rozpieprzona jestem, bo nawet obiadu nie zdążyłam ugotować

Ppatqa, współczuję tych gości, a mama pewnie przywykła,że Ty gotujesz i dlatego nie poczuwa się do obowiązku.
Aneta i Minisia najlepsze życzenia urodzinowe dla mężusiów :-)
Minisia fajną focie wstawiłaś

Justyna i mi się podobaja te obrazeczki

Kaka oj z tym Twoim cisnieniem.....

A jeśłi chodzi o kase to i mi się rozłazi niewiadomo gdzie. No wiadomo, wczoraj M zapłacił za przegląd auta 600 zł, meble, wersalka, zakupy dla małego, chyba za dużo zostawiłam sobie na ten miesiąc. A życie jest cholernie drogie. Wiecie co mnie najbardziej wkurza? Hodujemy świnie i one są tak tanie, a wędliny drogie. Tak samo z mekiem, w hurcie kosztuje 70 gr za litr, a w sklepie? a przetwory mleczne? I kto na tym najwięcej zarabia! Wrrr..