• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

🌷🪻 W marcu wiosna świat rozkręca, niech nam los II kreski wręcza🌸🌻

reklama
Przez biochem w styczniu nie miałam robionej cytologii w tym roku jeszcze. Wizytę mam na 26.03 (ale to na NFZ i pierwszy raz więc nie wiem czy będę miała robiona czy nie) a potem lecę 31.03 do zupełnie innej pani ginekolog z polecenia bo po paru latach zdążyło mi się znudzić jeżdżenie 40km do swojej ginekolozki, która zaczęła mieć humorki. 27.03 mam testowanie i dajmy wyjdą dwie krechy(🙏🏼) to spokojnie zrobią mi cytologię? 😅

Btw mam takie terminy bo niestety w mojej okolicy ginekolodzy mają albo zamknięte zapisy dla nowych pacjentek albo właśnie czeka się ponad miesiąc na wizytę.. na kwiecień też już umówiłam (byłby to 6-7tydzien) jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem..

Przez biochem w styczniu nie miałam robionej cytologii w tym roku jeszcze. Wizytę mam na 26.03 (ale to na NFZ i pierwszy raz więc nie wiem czy będę miała robiona czy nie) a potem lecę 31.03 do zupełnie innej pani ginekolog z polecenia bo po paru latach zdążyło mi się znudzić jeżdżenie 40km do swojej ginekolozki, która zaczęła mieć humorki. 27.03 mam testowanie i dajmy wyjdą dwie krechy(🙏🏼) to spokojnie zrobią mi cytologię? 😅
W ciąży też się pobiera cytologię przecież 😄

Nie umiem się wkręcić w wasz świat tutaj 🥲 chyba znacie się od dłuższego czasu.
Tu już jest wyższa szkoła jazdy w planowaniu- prozki nie prozki 😂 a niektórych zagadnień wgl nie rozumiem. Spadam z forum 😀 a planowanie 🤰 zostawię w swoim zaciszu domowym. Wszystkim Wam życzę pozytywnych testów, mniej stresu i ogólnie wszystkiego dobrego ♥️ może kiedyś jeszcze wpadnę na forum ale na większe dyskusje i śledzenie nie mam czasu ☹️

Mam wyniki, matko chodziłam już po ścianach z obawy ze na bank nie było owulacji w tym cyklu i że w ogóle dupa z tego wszystkiego a tu proszę 🥹❤️ jest dobrze nie?

Załączniki

• Screenshot_20260314_134940_pl.diagnostyka.mobile-01.jpeg
    Screenshot_20260314_134940_pl.diagnostyka.mobile-01.jpeg
    48,9 KB · Wyświetleń: 102
reklama
Nie umiem się wkręcić w wasz świat tutaj 🥲 chyba znacie się od dłuższego czasu.
Tu już jest wyższa szkoła jazdy w planowaniu- prozki nie prozki 😂 a niektórych zagadnień wgl nie rozumiem. Spadam z forum 😀 a planowanie 🤰 zostawię w swoim zaciszu domowym. Wszystkim Wam życzę pozytywnych testów, mniej stresu i ogólnie wszystkiego dobrego ♥️ może kiedyś jeszcze wpadnę na forum ale na większe dyskusje i śledzenie nie mam czasu ☹️
Słuchaj ja dołączając we wrześniu 2025 też nie miałam pojęcia o czym dziewczyny mówią 🤐 powoli powoli dowiadywałam się co i jak i dziś już mam wrażenie że wiem zdecydowanie więcej niż bym chciała... 🤣 W sensie że już dawno chciałam być w ciąży i nie musieć się tego wszystkiego dowiadywać 🫣💖 zostań, a jak nie wiesz to pytaj 👌❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry