Misiowaa
Fanka BB :)
To prawdaPowinna być nowa ikonka -![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To prawdaPowinna być nowa ikonka -![]()
W ciąży też się pobiera cytologię przecieżPrzez biochem w styczniu nie miałam robionej cytologii w tym roku jeszcze. Wizytę mam na 26.03 (ale to na NFZ i pierwszy raz więc nie wiem czy będę miała robiona czy nie) a potem lecę 31.03 do zupełnie innej pani ginekolog z polecenia bo po paru latach zdążyło mi się znudzić jeżdżenie 40km do swojej ginekolozki, która zaczęła mieć humorki. 27.03 mam testowanie i dajmy wyjdą dwie krechy() to spokojnie zrobią mi cytologię?
![]()
Właśnie nie wiem czy jutro czy dopiero w poniedziałek żeby było wyraźniejNo nie wiem nie wiem![]()
sikasz jeszcze jutro ja mysle?
A ja pozazdroscilam @RóżowaAura pograbilam sobie ogrodek z poznych lisci, zeby mloda trawka miala gdzue wybijac i siedze z kawa na ogrodkujest cudoooownie!
Słuchaj ja dołączając we wrześniu 2025 też nie miałam pojęcia o czym dziewczyny mówiąNie umiem się wkręcić w wasz świat tutajchyba znacie się od dłuższego czasu.
Tu już jest wyższa szkoła jazdy w planowaniu- prozki nie prozkia niektórych zagadnień wgl nie rozumiem. Spadam z forum
a planowanie
zostawię w swoim zaciszu domowym. Wszystkim Wam życzę pozytywnych testów, mniej stresu i ogólnie wszystkiego dobrego
może kiedyś jeszcze wpadnę na forum ale na większe dyskusje i śledzenie nie mam czasu
![]()