reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Moja znajoma miala uprzedzenia do kurczakow- ze sklepu jadla rosol z kury bo twierdzila ze to sa z komputera :))) a te z farmy juz jadla nie bo sie brzydzila!!:))))

reklama
To strasznie głupie ale widać inni też tak mają...jak biorę szynkę z miesnego i kroją ją w plasterki to zupełnie zapominam z czego to było zrobione.

Wrocilam zeSR. okazalo sie ze tylko spotkanie org dzisiaj a jutro juz cwiczenia:tak:jest nas 21 i podzielono nas na 3 grupy.smiesznie to wyglada tyle ciezarnych w 1 miejscu:-D i wszystkie sapia, kolejka do WC:-D
bylam na poczcie i odebralam to co mi dzis listonosz zostawikl i okazalo sie ze to moja zagubiona ksiazka w podartej kopercie , w jakims woreczku foliowym pozaklejanym tasma:laugh2:on mi zostawil awizo napisal ze list polecony i ze mnie nie bylo, a to nie byl polecony i ja bylam:crazy:chyba bal sie mi to dac ....smiac mi sie chcialo na tej poczcie. ktos otworzyl list , zobaczyl ze mu sie ksiazka nie podoba i oddal:laugh2:kulturka normalnie:-D

Jestem wykonczona dzisiejszym dniem. Bieganie za dziecmi (przy maksymalnym napieciu psychicznym) skutecznie wymusilo na mnie lezenie w lozku :laugh2::-p
Ale jeszcze tylko jutro:-p:-p:-p:laugh2:
Podziwiam Mamusie wielodzietne, wielkie , niskie poklony!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
BUziam mocno!!!!!!!!!! Dobrej nocki

Małaulka i co teraz? macie jakies plany co dalej??

Mi tez sie marzy cwiartka swiniaka ale taka juz obrobiona i podzielona:))) Musze w tym roku koniecznie zamówic:tak:
Minisia Anetko Wszystkiego Najlepszego dla waszych ślubnych:))

Ja dziś polatałam za mała po podwórku i mam dosc. Normalnie kiedys poprosze kumpele aby nagrała jak wyglada biegajaca ciężarna bo napewno komicznie:rofl2:

Małaulka to przykre wieści :-(, ale może los się odwróci, nie można popadać w rozpacz. Chyba wszystkie trzymamy kciuki i życzymy powodzenia.

Jestem wykonczona dzisiejszym dniem. Bieganie za dziecmi (przy maksymalnym napieciu psychicznym) skutecznie wymusilo na mnie lezenie w lozku :laugh2::-p
Ale jeszcze tylko jutro:-p:-p:-p:laugh2:
Podziwiam Mamusie wielodzietne, wielkie , niskie poklony!!!!!!!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2:
BUziam mocno!!!!!!!!!! Dobrej nocki

To ja mam dzisiaj podobnie. Cały dzień z córką. W dodatku coś się pomieszało i obudziła się o 6 rano. Dobrze, że po popołudniu trochę nadrobiła drzemką, za to ja w tym czasie pranie, obiad i drzemkę już zabrakło czasu :dry:. Potem 2 godziny na podwórku, kąpiel - ledwo żyję :dry: i już chciałam zapytać Czarną jak ona to wytrzymuje, a tu czytam, że nawet supermenka ;-) miała dzisiaj ciężki dzień :-p

A mleko od krowy prosto z bańki i pomidory z foli z prawdziwą śmietaną mojej babci do dziś wspominam z sentymentem. :tak::tak::tak:
My w tym roku pierwszy raz braliśmy świnkę i została mi już tylko słonina do przetopienia na smalec, ale coś pogoda nie nastraja ;-). Fakt, że trochę się narobiłam przy paczkowaniu i identyfikacji mięska, ale potem jaka uczta :-)

Hehehe dobre Supermenka.
Mojej małej chyba poprostu nudzi sie plac zabaw bo zaczyna w strone ulicy uciekac. Wiec ja zakasam rece, podtrzymuje brzuch i za nią:rofl2: Wiem ze to niebezpieczne ale co mam zrobic:confused: z dzieckiem niewychodzic:confused: przeciez ona nie rozumie ze mamusia niemoze biegac:-(

Słodkich snów dziewczyny !! uciekam do spanka, bo coś mnie senność bierze...a dodatkowo tak sie straszliwie dzisiaj najadlam, ze nie wiem czy z takim pelnym zoladkiem uda mi sie zasnac.Pozdrowionka

reklama
Dziękuje Wszystkim za życzonka dla mojego M.:tak: A on dalej twierdzi że młodziutki jest:-D
minisia Twojemu M również życzę wszystkiego dobrego z okazji dnia urodzin:-)
czarna79 już niedługo i synuś opuści swoje M, wtedy będziesz mogła swobodnie biegać a teraz staraj się uważać, żeby Ci się coś nie stało.
blond_20 jak w haśle reklamowym Poczty "Jesteśmy niezawodni" Takie rzeczy z paczkami, to tylko chyba u nich się dzieją.
Dzisiaj teściowa podniosła mi ciśnienie z samego wejścia...Ale stwierdziłam że bez sensu się przejmować jej głupim gadaniem:baffled:
Potem byliśmy na SR i było fajnie, dopiero wróciliśmy. Były 3 małżeństwa ze swoimi dzidziulkami, opowiadali o porodzie, o swoich pierwszych chwilach z dzidziusiami, pokazywali jak się zajmować dziećmi...Fajnie ogólnie było, a te ich dzieciaki tak mają po 6-8 tygodni:tak:
Idę nadrabiać zaległości na innych wątkach.Miłego wieczorka.

Do góry