reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ech ...
Zmykam do kuchni coś na kolacyjkę dla mężulka zrobić.
Do później papa.
Zmykam do kuchni coś na kolacyjkę dla mężulka zrobić.
Do później papa.
blond_20
Czarownica
Wrocilam zeSR. okazalo sie ze tylko spotkanie org dzisiaj a jutro juz cwiczenia
jest nas 21 i podzielono nas na 3 grupy.smiesznie to wyglada tyle ciezarnych w 1 miejscu
i wszystkie sapia, kolejka do WC
bylam na poczcie i odebralam to co mi dzis listonosz zostawikl i okazalo sie ze to moja zagubiona ksiazka w podartej kopercie , w jakims woreczku foliowym pozaklejanym tasma
on mi zostawil awizo napisal ze list polecony i ze mnie nie bylo, a to nie byl polecony i ja bylam
chyba bal sie mi to dac ....smiac mi sie chcialo na tej poczcie. ktos otworzyl list , zobaczyl ze mu sie ksiazka nie podoba i oddal
kulturka normalnie

bylam na poczcie i odebralam to co mi dzis listonosz zostawikl i okazalo sie ze to moja zagubiona ksiazka w podartej kopercie , w jakims woreczku foliowym pozaklejanym tasma

gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Jestem wykonczona dzisiejszym dniem. Bieganie za dziecmi (przy maksymalnym napieciu psychicznym) skutecznie wymusilo na mnie lezenie w lozku 

Ale jeszcze tylko jutro

Podziwiam Mamusie wielodzietne, wielkie , niskie poklony!!!!!!!!!!!!!

BUziam mocno!!!!!!!!!! Dobrej nocki

Ale jeszcze tylko jutro

Małaulka i co teraz? macie jakies plany co dalej??
Mi tez sie marzy cwiartka swiniaka ale taka juz obrobiona i podzielona
)) Musze w tym roku koniecznie zamówic
Minisia Anetko Wszystkiego Najlepszego dla waszych ślubnych
)
Ja dziś polatałam za mała po podwórku i mam dosc. Normalnie kiedys poprosze kumpele aby nagrała jak wyglada biegajaca ciężarna bo napewno komicznie
Mi tez sie marzy cwiartka swiniaka ale taka juz obrobiona i podzielona

Minisia Anetko Wszystkiego Najlepszego dla waszych ślubnych
Ja dziś polatałam za mała po podwórku i mam dosc. Normalnie kiedys poprosze kumpele aby nagrała jak wyglada biegajaca ciężarna bo napewno komicznie

Małaulka to przykre wieści :-(, ale może los się odwróci, nie można popadać w rozpacz. Chyba wszystkie trzymamy kciuki i życzymy powodzenia.
To ja mam dzisiaj podobnie. Cały dzień z córką. W dodatku coś się pomieszało i obudziła się o 6 rano. Dobrze, że po popołudniu trochę nadrobiła drzemką, za to ja w tym czasie pranie, obiad i drzemkę już zabrakło czasu
. Potem 2 godziny na podwórku, kąpiel - ledwo żyję
i już chciałam zapytać Czarną jak ona to wytrzymuje, a tu czytam, że nawet supermenka ;-) miała dzisiaj ciężki dzień 
A mleko od krowy prosto z bańki i pomidory z foli z prawdziwą śmietaną mojej babci do dziś wspominam z sentymentem.

My w tym roku pierwszy raz braliśmy świnkę i została mi już tylko słonina do przetopienia na smalec, ale coś pogoda nie nastraja ;-). Fakt, że trochę się narobiłam przy paczkowaniu i identyfikacji mięska, ale potem jaka uczta :-)
Jestem wykonczona dzisiejszym dniem. Bieganie za dziecmi (przy maksymalnym napieciu psychicznym) skutecznie wymusilo na mnie lezenie w lozku
Ale jeszcze tylko jutro
To ja mam dzisiaj podobnie. Cały dzień z córką. W dodatku coś się pomieszało i obudziła się o 6 rano. Dobrze, że po popołudniu trochę nadrobiła drzemką, za to ja w tym czasie pranie, obiad i drzemkę już zabrakło czasu

A mleko od krowy prosto z bańki i pomidory z foli z prawdziwą śmietaną mojej babci do dziś wspominam z sentymentem.

My w tym roku pierwszy raz braliśmy świnkę i została mi już tylko słonina do przetopienia na smalec, ale coś pogoda nie nastraja ;-). Fakt, że trochę się narobiłam przy paczkowaniu i identyfikacji mięska, ale potem jaka uczta :-)
Hehehe dobre Supermenka.
Mojej małej chyba poprostu nudzi sie plac zabaw bo zaczyna w strone ulicy uciekac. Wiec ja zakasam rece, podtrzymuje brzuch i za nią
Wiem ze to niebezpieczne ale co mam zrobic
z dzieckiem niewychodzic
przeciez ona nie rozumie ze mamusia niemoze biegac:-(
Mojej małej chyba poprostu nudzi sie plac zabaw bo zaczyna w strone ulicy uciekac. Wiec ja zakasam rece, podtrzymuje brzuch i za nią

reklama
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Dziękuje Wszystkim za życzonka dla mojego M.
A on dalej twierdzi że młodziutki jest
minisia Twojemu M również życzę wszystkiego dobrego z okazji dnia urodzin:-)
czarna79 już niedługo i synuś opuści swoje M, wtedy będziesz mogła swobodnie biegać a teraz staraj się uważać, żeby Ci się coś nie stało.
blond_20 jak w haśle reklamowym Poczty "Jesteśmy niezawodni" Takie rzeczy z paczkami, to tylko chyba u nich się dzieją.
Dzisiaj teściowa podniosła mi ciśnienie z samego wejścia...Ale stwierdziłam że bez sensu się przejmować jej głupim gadaniem
Potem byliśmy na SR i było fajnie, dopiero wróciliśmy. Były 3 małżeństwa ze swoimi dzidziulkami, opowiadali o porodzie, o swoich pierwszych chwilach z dzidziusiami, pokazywali jak się zajmować dziećmi...Fajnie ogólnie było, a te ich dzieciaki tak mają po 6-8 tygodni
Idę nadrabiać zaległości na innych wątkach.Miłego wieczorka.

minisia Twojemu M również życzę wszystkiego dobrego z okazji dnia urodzin:-)
czarna79 już niedługo i synuś opuści swoje M, wtedy będziesz mogła swobodnie biegać a teraz staraj się uważać, żeby Ci się coś nie stało.
blond_20 jak w haśle reklamowym Poczty "Jesteśmy niezawodni" Takie rzeczy z paczkami, to tylko chyba u nich się dzieją.
Dzisiaj teściowa podniosła mi ciśnienie z samego wejścia...Ale stwierdziłam że bez sensu się przejmować jej głupim gadaniem

Potem byliśmy na SR i było fajnie, dopiero wróciliśmy. Były 3 małżeństwa ze swoimi dzidziulkami, opowiadali o porodzie, o swoich pierwszych chwilach z dzidziusiami, pokazywali jak się zajmować dziećmi...Fajnie ogólnie było, a te ich dzieciaki tak mają po 6-8 tygodni

Idę nadrabiać zaległości na innych wątkach.Miłego wieczorka.
Podziel się: