reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Anetka bo tesciowe chyba po to sa zeby podnosic cisnienie:-Dmoja niedoszla tesciowa zrobila mi nawet egzamin na synowa...szczyt perfidnosci...przeciez to nie ona miala sie ze mna zenic:sorry2:i to jest chyba jedyny plus tego ze nie doszlo do slubu....

reklama
kaka to mięsko w sklepie też jest od gospodarza, waz ne by było przebadane na włośnice
blond a ja cały czas czekam na SR,
gosia ja też mam dość, za 3

witam z samego rana, ja jak zwykle spac nie moge. ogąsam naszych siatkarzy, dzis spotyka się z kumpela też w ciązy, pracuje w zusie i idu do niej zobaczyc co i jak z papierami, może nadrobie dzis prasowanie.

ppatqa widzę że Kamilek też lubi rano wstawać, podobnie jak nasz dzidziuś:tak:
minisia śliczne masz te urwisy w podpisie;-) Kiedy nasze takie duże będą:confused:
blond_20 na początku cieszyłam się, że nie mam teścia ale teściowa działa mi na nerwy za nich obydwoje:baffled:
Ja już pranko nastawiłam, dzisiaj muszę jechać do pracy zwolnienie zawieźć bo okazuje się że nasza koordynatorka jest na urlopie, i muszę jechać do głównej siedziby:rofl2: A u nas chyba znów upał będzie, więc chyba rano skoczę żeby mieć z głowy. Potem mam w planach odebrać zasłonki i może jakieś zakupki małe:confused: Miłego dzionka, teraz lecę naczynia wczorajsze wymyć:tak:

Witam ja od rana spac nie moge:no:Wczoraj sie naforsowalam z pudlami w kapciorku i spac nie moglam tak mnie brzuch bolal:wściekła/y:Co za glupia baba ze mnie:zawstydzona/y:czasem zapominam,ze w ciazy jestem i nie moge robic tego co dawniej:zawstydzona/y:.Czarna faktycznie musi fajnie wygladac jak ciezarna biegnie,ale ile sie nameczyc trzeba:szok:

Dzisiaj teściowa podniosła mi ciśnienie z samego wejścia...Ale stwierdziłam że bez sensu się przejmować jej głupim gadaniem:baffled:
Potem byliśmy na SR i było fajnie, dopiero wróciliśmy. Były 3 małżeństwa ze swoimi dzidziulkami, opowiadali o porodzie, o swoich pierwszych chwilach z dzidziusiami, pokazywali jak się zajmować dziećmi...Fajnie ogólnie było, a te ich dzieciaki tak mają po 6-8 tygodni:tak:

Anetko ech te teściowe - moja też mi ciśnienie czasem podnosi.
Ale staram się jednym wpuścić a drugim wypuścić, choć w ciąży jakoś bardziej wszystko biorę do siebie a później płaczę w ukryciu :crazy:

A z taką szkołą rodzenia to fajnie, można posłuchać, wymienić doświadczenia :tak:

A tak wogóle to witam z rana.
Ja nie śpię i oglądam meczyk siatkarzy - och jak przegrają to wracają do domku.
Szkoda by było.
Dziś lecę na pocztę odebrać przesyłkę pościelową jaka przyszła.
Już nie mogę się doczekać :laugh2:

I ja witam z rana. Wczoraj w nocy przeszła burza, a dzisiaj pogoda barowa...Przepsałam całą noc i jestem wypoczęta. Przed chwilą wyszłam z łóżka na małe siusiu a po powrocie zastałam już moją psinkę zakopaną pod moją pościelą i tylko nos jej wystawał. Więc uznałam, ze czas na BB;-)

Witam się i ja:tak::-)

I ja witam z rana. Wczoraj w nocy przeszła burza, a dzisiaj pogoda barowa...Przepsałam całą noc i jestem wypoczęta. Przed chwilą wyszłam z łóżka na małe siusiu a po powrocie zastałam już moją psinkę zakopaną pod moją pościelą i tylko nos jej wystawał. Więc uznałam, ze czas na BB;-)
:-D słodka psinka! Nawet i ja się dziś wyspałam choć wstałam o 5:tak: słoneczko i błękitniutkie niebo-mam nadzieję,że tak zostanie. A po południu jedziemy do SR.
Miłego dzionka Mamuśki:-)

Psina świeżo po cieczce ma włączony instynk macierzynski i jest upierdliwa;-) bo tylko tulić by się chiała, zupełnia jak ja na początku ciazy hihi
Widzę ze mamy pażdziernikowe podskoczyły do góry i jestesmy 3:szok: To oznacza, ze ten dzien jest już coraz bliżej:tak:

Witam się i ja z ranca. Wlasnie konczę sniadanie. Pogoda jeszcze sloneczna, ale z tego, co widzialam wczoraj katem oka w tv, bedą burze:sorry2: Mam nadzieje, że brygada Aniolki oszczedzi mnie dzisiaj :-p:laugh2: Idę myć włosy :laugh2:...

reklama
Witajcie ranne ptaszeczki :-)
ja zbieram się do miasta na badanie krwi, wymaz z gardła, no i zakuuupy. Cała chemia mi się pokończyła, w lodówce też wiatr się gania, więc musze pokupić co nieco. Mam nadzieje, że upał mi nie dokuczy aż tak bardzo :baffled:, bo u mnie grzeje z rańca.

Miłego dzionka, do potem ;-)

Do góry