reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

motylek uważaj na siebie
Kaka bo twoja suczka prawie jakby była w ciązy
gosia ja u siebie na to nielicze

Mi w nocy nie daly spac skurcze, aż 4, wyjatkowo silne. Wczoraj odwiedzilismy teściów po przyjeździe z nad morza, potem yłam u krawcowej ibedę miała swoją sukienke na wesele, w czwartek ide odebrac, zastanawiam sie tylko jak ja pomaluje paznokcie u nóg.

reklama
Witam sie z rana, ja dopiero co wstalam, korzystam bo dzisiaj juz zoca przyjezdza od tesciow i skonczy sie blogie lenistwo.
Wczoraj bylam u lekarza(sory ze nie na odp. watku) i jak weszlam do gabinetu to az mnie zatkalo:-)Lekarze ginekolodzy zdecydowanie powinni byc nie przystojni:rofl2::rofl2::rofl2: jak mialam wejsc na fotel to nie wiedzialam jak sie ulozyc zeby bylo widac jak najmniej mojego celullitu;-);-)Na szczescie wszystko jest dobrze, i kolejny lekarz zyczyl sobie tylko takich bezproblemowych pacjentek w ciazy:tak:

zastanawiam sie tylko jak ja pomaluje paznokcie u nóg.
Hahahaha mi zawsze zajmowalo pomalowanie paznokci u nog jakies 20 minut, teraz to minimum godzina, a i tak jest troszke krzywo. Na m. w tej dziedzinie nie moge co liczyc, bo jak raz zrobil mi francuza na paznokciach u nog to wygladalam chocby mi mialy paznokcie odpasc:-D

w koncu czerwcowek i lipcowek juz nie ma, jak sie patrzy jak zblizamy sie do konca do az mnie w dolku sciska....:baffled:

Czarna teraz narazie M bedzie na zasiłku ale bedzie szukał pracy gdzie sie da, ja mam macierzynski do lutego to jakos musimy sobie poradzić.

Ja dziś nastawilam budzik na 5.00 bo zacząl się mecz i d....a, przegrali, abylo tak blisko.
Teraz już spać nie mogę bo u sąsiadow robią podworko i halasują...

Ale się zaczął dzień...

6c8ac34a9d.png

2ff2fcf6e9.png

888f779fe9.png

No i przegrali .... buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

Szkoda.
U mnas piękna pogoda, troszkę chmurek rano było, ale teraz niebieskie niebo i gorąco.
Pewnie wieczorkiem będzie padać i przejdzie burza.

A ja zmykam na pocztę po przesyłkę swoją.

Pati fajnie że będziesz miała kreację na weselicho.

I co będzie jak znikniemy :-(

Wiecie co...tak ostatnio wkroczyłam na moment do wrześniówek i patrzę,że dziewczyny rodzą wcześniej....:szok: np: jedna z terminem na 15.09 urodziła 17.08:szok: Wyobrażacie to sobie. Dziewczyny lepiej pakujcie TORBY:tak::-D

bedę miała swoją sukienke na wesele, w czwartek ide odebrac, zastanawiam sie tylko jak ja pomaluje paznokcie u nóg.
ppatqa mi zawsze maluje moja sis, ale jak nie mam wyboru zakładam najpierw jedną nogę na krzesło, potem drugą i jakoś idzie:tak:

Lekarze ginekolodzy zdecydowanie powinni byc nie przystojni:rofl2::rofl2::rofl2: jak mialam wejsc na fotel to nie wiedzialam jak sie ulozyc zeby bylo widac jak najmniej mojego celullitu;-);-)Na szczescie wszystko jest dobrze, i kolejny lekarz zyczyl sobie tylko takich bezproblemowych pacjentek w ciazy:tak:
Magdasf1 gratuluję udanej wizyty. Cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze
Wiecie co...tak ostatnio wkroczyłam na moment do wrześniówek i patrzę,że dziewczyny rodzą wcześniej....:szok: np: jedna z terminem na 15.09 urodziła 17.08:szok: Wyobrażacie to sobie. Dziewczyny lepiej pakujcie TORBY:tak::-D
majeczka02 moja znajoma podobnie, miała termin na 15.09 a urodziła w poniedziałek 18.08;-)Wogóle nie była gotowa na poród a teraz jest szczęśliwą mamusią. Zanim spakowała rzeczy do szpitala, wykąpała się to gdy dojechała miała 9cm rozwarcia:tak: A niespodzianką okazało się że była gotowa powitać córcię, a urodził się synek:tak:

I ja sie witam!
Wlasnie zajadam sobie sniadanko, u nas tez pogoda sie popsula i najchetniej zostalabym pod kolderka do konca dnia:tak:
Niedlugo sie skonczy lenistwo bo maludy do szkoly i przedszkola pojda.
Madzia gratuluje udanej wizyty.

No i ja sie ciesze ze czerwcowki i lipcowki spadly nizej :-D
Kurcze jak ja sie nie moge doczekac srody 27 -mam wizyte i juz odliczam dni.

ppatqa mi zawsze maluje moja sis, ale jak nie mam wyboru zakładam najpierw jedną nogę na krzesło, potem drugą i jakoś idzie:tak:

Magdasf1 gratuluję udanej wizyty. Cieszę się że z dzidziusiem wszystko dobrze

majeczka02 moja znajoma podobnie, miała termin na 15.09 a urodziła w poniedziałek 18.08;-)Wogóle nie była gotowa na poród a teraz jest szczęśliwą mamusią. Zanim spakowała rzeczy do szpitala, wykąpała się to gdy dojechała miała 9cm rozwarcia:tak: A niespodzianką okazało się że była gotowa powitać córcię, a urodził się synek:tak:
Ale szok:-D:-D:-D Hehe to niezła niespodzianka! U nas w szokle rodzenia też najpierw mówią żeby wziąć prysznic i spokojnie przyjechać (jesli nic takiego się nie dzieje)

reklama
Widzę ze mamy pażdziernikowe podskoczyły do góry i jestesmy 3:szok: To oznacza, ze ten dzien jest już coraz bliżej:tak:
Jeszcze niech tylko ten sierpien i wrzesien zniknie i bede mega happy:))

Minisia u nas tez pogoda wstretna. Ja najpotrzebniejsze rzeczy zrobiła i mam wsio w d... chyba lewa noga wstałam:-(

Anetko tak to jest z tymi tesciowymi. Moja chyba widzi ze niepotrzebuje jej opini i rad i dała na luz bo wie ze mi nie przegada:))))

U nas wczoraj była burza tzn chciał byc ale jej sie nieudało przebić:-p I jakos nie mogłam zasnąc. Dopiero koło 2 usnełam a o 4 moja Lalunia zaczeła płakać. Potem o 6 wstałam na siatkarzy w miedzy czasie wyprasowałam M ciuchy do pracy. I tak mi sie dziwnie zaczeło robic ze musiałam legnac i oglądałam na leząco. Albo to zmiana pogody albo zmęczenie:-p Do tego ta pogoda MASAKRA

Do góry