• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czy w 8 DPO jest szansa na cień kreski? Farmabol Viola, super wczesny test ciążowy od 8 dnia

Cześć,

Jestem 8 DPO i jestem mocno niecierpliwa z uwagi na wcześniejszą ciążę biochemiczną. Zrobiłam dzisiaj test Farmabol Viola, super wczesny test ciążowy od 8 dnia i mam poczucie, że widzę delikatny cień kreski. Zrobiłam zdjęcie po czasie zalecanym przez producenta. Niestety wyjęłam środek z tego pomarańczowego pieroństwa, bo nic nie widziałam 😜

Załączniki

• IMG_5915.jpeg
    IMG_5915.jpeg
    554,4 KB · Wyświetleń: 168
reklama
Cześć,

Jestem 8 DPO i jestem mocno niecierpliwa z uwagi na wcześniejszą ciążę biochemiczną. Zrobiłam dzisiaj test Farmabol Viola, super wczesny test ciążowy od 8 dnia i mam poczucie, że widzę delikatny cień kreski. Zrobiłam zdjęcie po czasie zalecanym przez producenta. Niestety wyjęłam środek z tego pomarańczowego pieroństwa, bo nic nie widziałam 😜
U mnie na 5 udanych ciąż cienie były widoczne najwcześniej w 9-10 dpo. Przy jednej biochemicznej dużo później. Powtórz test jutro, bo coś tam prześwituje, ale nie wiadomo na ile fabryczna 😉

Cześć,

Nie. Nie lepiej poczekać jeszcze 4-5 dni zamiast doszukiwać się cien?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry