reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

i ja odrazu przywitam sie z rana
dopiero sie obudziłam i czuje jakby stado słoni po mnie przeszło w nocy. m a s a k r a

no, motylku, szkoda ze sie wyprowadziłaś.i nie szalej tak juz w domu, uwazaj na siebie.
ppatqua- ja też maluje paznokcie jak antuanet24- z nogą na krześle, do niedawna frencha mogłam tak zrobić ale teraz już:no:
majeczka, ja też robie :szok: jak widze ,ze wiekszoć miesiac wczesniej sie rozpakowuje.ciekawe jak to z nami bedzie:confused:

reklama
Motylku serdeczne życzenia z okazji rocznicy :rofl2:

No i nie dość, że siatkarze, to i szczypiorki - a mogło być tak pięknie :no:

U nas parówa, że nie wiem co ze sobą zrobić. Poszłabym na spacer, ale chmury takie deszczowe. Dzisiaj przyjedzie do mnie siostra z synkiem na kilka dni - na szczęście, to nie ten typ gości co u Ppatqi - synek ma 11 miesięcy :-D

A dzisiaj się dowiedziałam, że następna koleżanka z pracy jest w ciąży - 10 tydz :-). A tak się zarzekała :laugh2:. No, ale czas juz najwyższy, bo u nas to już druga kolejka leci u niektórych, a niektóre się ociągały ;-), to się teraz posypie :rofl2:

Witam:tak:
Ppatqo bokiem maluj:tak:brzuch miedzy nogi i heja:-Dja tak przed weselami walcze, a teraz obcinalam paznokcie u nog i tak jednego obcielam ze do krwi:baffled:
Magdziunia jak nas nie bedzie to bedzie nast dzieci urodzone w 2008 padziernik:tak:ale fajnie:tak:
od wczoraj pisze bez przerwy z Dorotka o naszych wspanialych facetach:sorry2:mam z kim pomarudzic:tak:pozdrawia Was:tak:dzisiaj tez idzie do SR i tez sama. a z Mbez zmian.
mnie kolega z zespolu obudzil i wyszlo ze nie moge sobie wakacji zrobic u mamy:-(bo za tydzien musze byc jendak tez na weselu.czyli bede tylko kilka dni i Cezarego nie zobacze:-:)-:)-(juz 4 miesiace go nie widzialam:-(
Magdziunia czekamy na zdjecia poscielki:tak:
ja ide cos zjesc a pozniej chyba w koncu na pole robic prace ...

ale szopki, wiecie co, przed chwila dzwoniła moja koleżanka- jej mąż ma ospe od 2 dni i był u learza i wiecie co mu lekarz zapisał?? paracetamol!! :szok::angry: to sie nazywa leczenie!

Mi w nocy nie daly spac skurcze, aż 4, wyjatkowo silne. Wczoraj odwiedzilismy teściów po przyjeździe z nad morza, potem yłam u krawcowej ibedę miała swoją sukienke na wesele, w czwartek ide odebrac, zastanawiam sie tylko jak ja pomaluje paznokcie u nóg.
Ale masz dobrze,swoja sukienke;-)Mi zawsze tez babcia szyla na jakies imprezki:-).A co do paznokci to przestalam narazie malowac,bo nie daje rady:-p
Witam sie z rana, ja dopiero co wstalam, korzystam bo dzisiaj juz zoca przyjezdza od tesciow i skonczy sie blogie lenistwo.
Wczoraj bylam u lekarza(sory ze nie na odp. watku) i jak weszlam do gabinetu to az mnie zatkalo:-)Lekarze ginekolodzy zdecydowanie powinni byc nie przystojni:rofl2::rofl2::rofl2: jak mialam wejsc na fotel to nie wiedzialam jak sie ulozyc zeby bylo widac jak najmniej mojego celullitu;-);-)Na szczescie wszystko jest dobrze, i kolejny lekarz zyczyl sobie tylko takich bezproblemowych pacjentek w ciazy
w koncu czerwcowek i lipcowek juz nie ma, jak sie patrzy jak zblizamy sie do konca do az mnie w dolku sciska....:baffled:
To wspaniale,ze wizyta udana:tak:.To prawda,ze czas nas goni :-)

Wiecie co...tak ostatnio wkroczyłam na moment do wrześniówek i patrzę,że dziewczyny rodzą wcześniej....:szok: np: jedna z terminem na 15.09 urodziła 17.08:szok: Wyobrażacie to sobie. Dziewczyny lepiej pakujcie TORBY:tak::-D
Ja mysle,ze na poczatku wrzesnia juz sie spakuje:laugh2:,bo nigdy nie wiadomo...
ale szopki, wiecie co, przed chwila dzwoniła moja koleżanka- jej mąż ma ospe od 2 dni i był u learza i wiecie co mu lekarz zapisał?? paracetamol!! :szok::angry: to sie nazywa leczenie!
Co za lekarze!!!paranoja:wściekła/y:

A ja poszlam po buleczki i wlasnie jem sniadanko:-DPisalam od rana,a pozniej mi sie przysnelo i po 9 wstalam.Dzisiaj nasza rocznica:-D,ale nic nie planujemy,bo musimy zawiezc kolezanke na lotnisko.Na weekend przyjada znajomi to mamy zrobic sobie jakas wycieczke:tak:,mam nadzieje,ze bedzie tylko pogoda:happy:

ppatqa mi wczoraj pożądek z paznokciami u nogi robił Mąż Wcześniej sama sobie radziłam ale teraz brzyszek mi nie pozwala:-D
Magdasf1 mój gin to starszy miły pan, ale i tak nie lubie chodzić no wizyty. Chociaż odkąd jestem w ciąży to jakoś tak mniej się tym stresuję bo wcześniej to musiałam długo pochodzić z myślą zanim zdecydowałam się na badanie u gina:zawstydzona/y:

motylek udanej rocznicy
natusiaMa ja tez sieteraz mniej stresuje wizyt, bo zawsze widze Kamilka. Mój gin jest stary, prowadził jeszce ciąże mojej mamy ze mną i juz wtedy był ordynatorem, cekawe ile on jeszcze lat będzie pracował.

Ja zaraz mykam do koleżanki poprasowałam , ogarnełam chałupke, dzieciaki narazie zostawiam innym. Kuzynka M urodziła synka, 54cm i ok 3600, rodziła 5 h pierwsze dziecko, i napisała mi ze mam sobie kupic poduszke z dziurką.

hehe dobre bo ogólnie to nie ma leków na ospe ewentualnie cos do smarowania np. pudrokrem;-)

Motylku WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO i kolejnych długich i szcześliwych lat waszego związku.

A ja wlasnie dzwoniłam do firmy gdzie zamawiałam fototapety i okazało sie ze nie maja jednego mojego wzoru i czekaja na dostawe:crazy: Wiec raczej nie licze ze w tym tygodniu dotrą:-(
Ale dzis h.... dzień. A na obiad chyba kopytka zrobie bo nic mi sie niechce:zawstydzona/y:

reklama
Do góry