Charmander
Fanka BB :)
Ale to będą szalone świętaDziewczyny, ja już po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień z USG 5+6, akcja serca obecna, CRL 3.1 mm, termin na 24.12![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale to będą szalone świętaDziewczyny, ja już po wizycie. Ciąża młodsza o tydzień z USG 5+6, akcja serca obecna, CRL 3.1 mm, termin na 24.12![]()
Ooj takAle to będą szalone święta![]()
Ja w Mikołajki a Ty w WigilięOoj tak![]()
Który to będzie tc?Ja mam wizytę 20.05. Dodam, że to będzie pierwsza wizyta![]()
PodziwiamJa mam wizytę 20.05. Dodam, że to będzie pierwsza wizyta![]()
Mnie od kawy totalnie odrzuciło, chociaż na mnie kawa nigdy nie działała pobudzająco to lubiłam się napićDziewczyny, a pijecie kawę? Jaką i jak często? Ja staram się unikać, ale ciężko z tą sennością![]()
Oo sztosik. U mnie jeszcze grupa krwi jak nie mam świstka z pierwszej ciąży (tego początkowego i końcowego)Właśnie sobie ułożyłam badania na następną wizytę, więc mogę Wam tu napisać, co zlecił mój lekarz prowadzący:
-morfologia
-mocz
-glukoza
-TSH
-FT4
-ferrytyna
-HCV
-HIV
-VDRL
-toksoplazmoza IgG, IgM
-różyczka IgG, IgM
-cytomegalia IgG, IgM
No grupę krwi i przeciwciała też robiłam, ale to akurat zlecił mój lekarz z Luxmedu. Mój pewnie zleci mi na kolejnej wizycieOo sztosik. U mnie jeszcze grupa krwi jak nie mam świstka z pierwszej ciąży (tego początkowego i końcowego)