la_mariquita
Moderator
Tak to powinno wyglądać w IKP, tylko ty zamiast O26, powinnaś mieć J06Aaa dziewczyny, patrzyłam na się że mam zwolnienie z kodem j06, to nie będzie 100% płatne ? Mimo że wpisała mi ciążę do systemu ?![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak to powinno wyglądać w IKP, tylko ty zamiast O26, powinnaś mieć J06Aaa dziewczyny, patrzyłam na się że mam zwolnienie z kodem j06, to nie będzie 100% płatne ? Mimo że wpisała mi ciążę do systemu ?![]()
A dlaczego bez USG była wizyta? Nie miał sprzętu czy jak? W szoku jestemAle umówiłam się na sobotę rano do ginka na samo USG![]()
Powiedział, że na NFZ przysługuje 3 razy, czyli raz na trymestr i na następnej wizycie da skierowanie na usgA dlaczego bez USG była wizyta? Nie miał sprzętu czy jak? W szoku jestem![]()
Wow ja chodzę na NFZ i mam usg co wizytęPowiedział, że na NFZ przysługuje 3 razy, czyli raz na trymestr i na następnej wizycie da skierowanie na usg
Dzięki bo ja patrzyłam na ZUS. Na IKP jeszcze nie ma, muszę zobaczyć. Coś czytałam że może internista edytować zwolnienie i o to poproszę jak nie będzie tego kodu. W pracy i tak wszyscy wiedzą więc to nie żadna tajemnica, a zaświadczenia itp. mam więc należy mi się jak psu micha.Tak to powinno wyglądać w IKP, tylko ty zamiast O26, powinnaś mieć J06![]()
Yyyy? Ja chodziłam na NFZ i miałam co wizyta, też co wizyta morfologia plus mocz. Ja to miałam wrażenie że mój mąż który jest honorowym dawcą, mniej tej krwi oddawał niz ja w ciąży xd trochę lipa że lekarz nie ma sprzętu i nie wystawia skierowania nawet.Powiedział, że na NFZ przysługuje 3 razy, czyli raz na trymestr i na następnej wizycie da skierowanie na usg
Co za bzdura ja jak chodziłam do ginekolog to jak trzeba było to miałam usg kilka razy w roku . Tak samo z cytologią moja lekarka jak trzeba to i 2 razy zrobi w roku . Dziwny lekarzPowiedział, że na NFZ przysługuje 3 razy, czyli raz na trymestr i na następnej wizycie da skierowanie na usg
Wiem, ale to dobry lekarz, przyjmuje w przychodni i w tej przychodni robi inny USGWow ja chodzę na NFZ i mam usg co wizytęczyli nie ma sprzętu jeśli da skierowanie? Musiałabyś iść gdzieś do szpitala czy jak? Bez urazy, ale ginekolog bez USG to trochę średniowiecze
![]()
No lekarka do której chodzę prywatnie mówiła żeby zapisać się na NFZ by mieć badania po prostu, no i się nie pucować że się chodzi prywatnie więc w sumie nie wiem co z kartą xdJa i tak będę chodzić do mojego prywatnie, tylko też nie wiem jak z kartą ciąży itp w przypadku chodzenia i tak i tak