• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Grudniowe mamy 2026

Aaa dziewczyny, patrzyłam na się że mam zwolnienie z kodem j06, to nie będzie 100% płatne ? Mimo że wpisała mi ciążę do systemu ? 😑
Tak to powinno wyglądać w IKP, tylko ty zamiast O26, powinnaś mieć J06 :)

Załączniki

• Screenshot_20260428_184805_Chrome.jpg
    Screenshot_20260428_184805_Chrome.jpg
    102,6 KB · Wyświetleń: 44
reklama
Tak to powinno wyglądać w IKP, tylko ty zamiast O26, powinnaś mieć J06 :)
Dzięki bo ja patrzyłam na ZUS. Na IKP jeszcze nie ma, muszę zobaczyć. Coś czytałam że może internista edytować zwolnienie i o to poproszę jak nie będzie tego kodu. W pracy i tak wszyscy wiedzą więc to nie żadna tajemnica, a zaświadczenia itp. mam więc należy mi się jak psu micha.

Powiedział, że na NFZ przysługuje 3 razy, czyli raz na trymestr i na następnej wizycie da skierowanie na usg
Yyyy? Ja chodziłam na NFZ i miałam co wizyta, też co wizyta morfologia plus mocz. Ja to miałam wrażenie że mój mąż który jest honorowym dawcą, mniej tej krwi oddawał niz ja w ciąży xd trochę lipa że lekarz nie ma sprzętu i nie wystawia skierowania nawet.

Wow ja chodzę na NFZ i mam usg co wizytę 😅 czyli nie ma sprzętu jeśli da skierowanie? Musiałabyś iść gdzieś do szpitala czy jak? Bez urazy, ale ginekolog bez USG to trochę średniowiecze 😅
Wiem, ale to dobry lekarz, przyjmuje w przychodni i w tej przychodni robi inny USG 🫠 ja nie prowadziłam ciąży na NFZ to nie wiem jak to powinno wyglądać 🫣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry