Hej dziewczyny, chciałam się przywitać

Obecnie 7+4, w poniedziałek na USG ciąża była o dzień starsza, serduszko biło. To ogólnie moja czwarta ciąża, ale do tej pory mam niestety tylko jedno dziecko, więc mam nadzieję, że tym razem będzie dobrze

Chciałam się Was zapytać, czy któraś z Was bierze może zastrzyki z heparyny (neoparin) bez żadnych badań w tym kierunku? Lekarz w poniedziałek przepisał mi ten lek, do tego acard, ze względu na to, że pierwsza ciążę straciłam w 12 tyg (serce zatrzymało się w 9tc), kolejną ciążę donosiłam do 35 tygodnia i musiałam mieć cc ze względu na to, że syn przestał rosnąć i miał hipotrofię (2125g) oraz spadało mu tętno. Trzecią ciążę miałam pozamaciczną, gdzie doszło do pęknięcia jajnika i silnego krwotoku wewnętrznego, gdzie w ostatniej chwili mnie uratowali. Lekarz przez moją historię wypisał mi właśnie te leki, które wcześniej wymieniłam, ale trochę mnie stresuje ta heparyna bez żadnych badań krwi pod kątem np. Trombofilii… przepraszam za długi tekst, ale chciałam wszystko w miarę dokładnie opisać

życzę Wam wszystkiego dobrego, i chciałabym zostać tutaj z Wami