cafe1997
Fanka BB :)
I mnie też z OM wychodzi ciąża starsza o 6 dni, niż z USGWedług miesiączki 6+2, według USG 5+5. I też wiem kiedy była owulacjaMoże zagniezdzenie było później
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I mnie też z OM wychodzi ciąża starsza o 6 dni, niż z USGWedług miesiączki 6+2, według USG 5+5. I też wiem kiedy była owulacjaMoże zagniezdzenie było później
![]()
Nie wiem, tak gdybamA to tak działa, że zagnieżdżenie może się opóźnić i wyjdzie późniejszy TP z usg?
Mi też wyszła z usg 4 dni młodsza ciąża niż się spodziewałam i niby to nie dużo, ale pierwsza ciąża rozwijała się od początku zbyt wolno i niestety zakończyła się w 9 tyg., kiedy zarodek miał tylko 6 tyg. Więc teraz trochę mnie stresuje, że ciąża wyszła młodsza.
Plan od sierpnia ale jakoś tak czuje że to za wcześnieNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
W lipcu, nie mogę się doczekaćNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
Napisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
Ja niestety będę pracować aż do poroduNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
HahaJa mam na ten moment tą wygodę, że zajmuję się domem. Kilka miesięcy temu
zamknęłam działalność i chciałam trochę odsapnąć. Jak widać aż za dobrze mi poszło![]()
HahaA jaką miałaś działalność? Własny biznes fajna sprawa, ale pewnie też trudna
![]()
Ja też planuje od lipca, ale zobaczę jak lekarz czy nie wyśle wcześniejW lipcu, nie mogę się doczekać![]()