Hela1
Fanka BB :)
To razem wizytujemyI wczoraj weszłam właśnie w 7 tydzień i będę chodziła jak na szpilkach do wizyty. (15.05)![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
To razem wizytujemyI wczoraj weszłam właśnie w 7 tydzień i będę chodziła jak na szpilkach do wizyty. (15.05)![]()
Ja już jestemNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
Ja jestem od początku na L4Napisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
Mi ostatnio też tyle pobrali, miałam ogólne krwi, toxo, HIV i na kiłe plus moczbyłam dziś spuścić krew. Jestem ciekawa co mi tam zapisał oprócz grupy krwi bo aż 4 fiolki poszły
Ja już jestem![]()
I ja teżJa jestem od początku na L4
Ja już jestem na l4 ze względu na mega złe samopoczucie . Aktualnie z leków które biorę to też clexane i progesteron . Ostatnio wjechała też bonjesta i powiem Wam że na moje mocne mdłości na razie działa . Musze jednak pilnować posiłków bo jak zjem za późno to wjeżdżają na nowoNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?
Ja też jestem już na l4 przez złe samopoczucie, duże stresy w pracy i tą cukrzycę moja. Nie wyobrażam sobie pilnować cukrów w pracy kiedy jestem np w terenie.Ja już jestem na l4 ze względu na mega złe samopoczucie . Aktualnie z leków które biorę to też clexane i progesteron . Ostatnio wjechała też bonjesta i powiem Wam że na moje mocne mdłości na razie działa . Musze jednak pilnować posiłków bo jak zjem za późno to wjeżdżają na nowo
W połowie czerwca. Jeszcze dwa tygodnie chodzę do pracy, później idę na urlop, wczasy pod gruszą i wleci L4. Lekarz mówił, że mam powiedzieć kiedy będę gotowaNapisałam do Ani o utworzenie wątku prywatnego. Dziewczyny kiedy planujecie iść na L4?