Heloł

Amandę coś dziś napadło i jak ją karmiłam zaczęła szarpać się za włosy
:-(
kurce aż główkę ma czerwoną od tego
:-
-
no:

gratuluję

już sobie poustawiałam

obyście szybko uporali się z tą awarią

Amandę coś dziś napadło i jak ją karmiłam zaczęła szarpać się za włosy

kurce aż główkę ma czerwoną od tego

agatulka to teraz pewnie lepiej wymienić niż je umyćaluśkano mnie tez czeka mycie okien nie bede sie pytac tesciowej kiedy je myła bo hmmm wyglada ze moze na wiosne a obok jest budoiwa więc sa upaprane jak diabli i dumam czy jest sens myc okna ???

Jkrzymka super masz synkaRemik ma 13 lat a obierze ziemniaki pozmywa naczynia typ. a nawet zajmował sie Dominika ja pracowałamno paczcie już sie chwalę
ale jestem z niego dumna
właśnie popadała i przestało oooo i słoneczko nawet wyszło:-)

dzięki KochanaLaski ale wy dzisiaj tempa nabrały;-)okna umyte:-) Aluska tylko kwiatki se musisz po swojemu poustawiać bo zapomniałam jak na parapecie stały
;-)

Jasmina no to nie źle Małżonek Was urządziłA jeszcze zapomnialam Wam napisac jaka awarie w domku mam przez nadgorliwosc mojego Lubego. W kazdym razie nie mam od wczoraj cieplej wody i cieknie mi z sufitu do kuchni. Okazalo sie ze moj ukochany tak sie zmartwil ze sruby ktorymi przykrecone sa listwy ktorymi laczona jest wykladzina pod drzwiami ciagle sie odkrecaly i ranily w kolanka Dawidka. Wiec moj ukochany stwierdzil ze on zaraz z tym zrobi porzadek...... i je poprzybijal zartujac sobie przy tym ze ale bylaby heca jakby w jakas rurke trafil.....no i trafil. Przez kilka dni woda uciekala pod podloge w sypialni.
Nie wiem czy skladnie to napisalam ale cycalam wlasnie dawida ktory pil z jednej piersi a druga w natretny sposob sciskal az mi oczy wychodzily z bolu.

he hejasmina ja, jak ktoś mi mówi, że jedzie do ZOO, to ja prawie zawsze się pytam " A co ? Klatki dla małp się zwolniły ?".
Albo mówię " Wiecie co ? Powinniście/powinnaś/powinieneś wybrać się do ZOO, bo słyszałam, że klatki dla małp się zwolniły ".
Niektórzy wybuchają śmiechem, inni na chwilkę się obrażają.

Winka dużo zdrówka Ci życzę oby gardełko szybko przestało bolećNo i jak wcześniej pisałam - gardło boli bardziej :-(. Nic nie pomaga.
Rano bolał mnie lewy migdał, teraz prawie całe gardło, bez prawego migdała. Pewnie jak rano wstanę to już oba migdały będą boleć :-(. Kurcze - zawsze tak mam... No i po co piłam tą zimną colę... Parę razy miałam nauczkę i nadal zimne z lodówki piję.
[/i]