reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Sms od Kaki:
Dalej ma kroplówke. Miała jakis masaż żyły na szyji!!! po którym myślała ze odjedzie. nic narazie nie wie lezy na sali obserwacyjnej. Nie wie czy zostanie na noc czy wraca

Blondii to fajnie ze zakup udany i ze jestes zadowolona:tak:

A do mnie dzis przychodzi kolezanka co jej ciuszki po Laurze dawałam ma mi oddac az jestem ciekawa. Bo ostatnim razem jak oddała to niektóre w takim stanie ze szkoda gadac i ilosciowo do tego co ja jej dałam to 1/20:crazy:

reklama
Fajny całkiem ten wózeczek i cena przystepna. Gondola dosc duza sie wydaje i ogolnie ok wszystko, przynajmniej z opisu tak wynika. A mozna z niego zdjąc materiał do prania??
My mamy upatrzony wózek Nestor Sport, w jednym sklepie w centrum Gdyni kosztował 570zł + 150 fotelik, wiec cena też ok, sprzedawca pokazywał wszystko i w sumie nie miałam zastrzezen, wiec pewnie sie zdecydujemy. Z podniesieniem go tez nie mialam problemu, wiec dam rade. Tymbardziej ze to mieszkanko gdzie sie przenosimy jest na 1 piętrze, ale w domku jednorodzinnym więc wózek bede i tak na dole zostawiac :-)
Jak bylam u kolezanki w szpitalu, 2 dni po tym jak urodziła córeczke i zobaczyłam tą kruszynkę to tez byłam przerażona jakie to malenstwo i jak wziąść je na rączki zeby krzywdy nie zrobic :baffled:

Witajcie.Czytam was już od jakiegoś czasu ale strasznie ciężko nadrobić i nadgonić wasze wypowiedzi.Ja mam termin na 28 października,to moja pierwsza ciąża- lekarze mówią że to dziewczynka będzie miała na imię Jagusia.Fajnie was tutaj odnaleźć,jakoś tak raźniej i wiele można sie dowiedzieć.Pozdrawiam

Wesolutka Witaj
po pierwsze nadgonić napewno nienadgonisz:)))) wiec pozostaje sie wkręcić.
Po drugie zapraszamy do naszych innych wątków:-p i częstego udzielania się.Gratuluje córeczki

Blond no ładniutki wózeczek :))
Czarna no to przystopuj na ile sie da.Wiem jakie to przerazenie jak teraz lapia skurcze.Jak juz stuknie 36tydz,to sie bede cieszyc a teraz zaciskam nogi jeszcze 3 tyg.

MEGA ZESTAW BABY MERC WÓZEK AGAT+FOTELIK+GRATISY (414905220) - Aukcje internetowe Allegro
ten:)
ja sie boje ze jakas krzywde temu malenstwu zrobie jak sie urodzi...jak zobaczylam te lalki w SR to sie zdziwilam...nie wiedzialam ze to takie male....
Super wozio dla Rafalka:-)
Sms od Kaki:
Dalej ma kroplówke. Miała jakis masaż żyły na szyji!!! po którym myślała ze odjedzie. nic narazie nie wie lezy na sali obserwacyjnej. Nie wie czy zostanie na noc czy wraca

A do mnie dzis przychodzi kolezanka co jej ciuszki po Laurze dawałam ma mi oddac az jestem ciekawa. Bo ostatnim razem jak oddała to niektóre w takim stanie ze szkoda gadac i ilosciowo do tego co ja jej dałam to 1/20:crazy:
Biedna KAKA ,miejmy nadzieje,ze szybko wyjdzie:tak:.Mnie tez to denerwuje jak komus cos pozyczasz z dobrych checia,a spowrotem dostajesz polowe i jeszcze w oplakanym stanie:wściekła/y:
Hmmm... na rocznicę slubu tym bardziej ciężko... :laugh2: Zalezy tez, ile możesz wydać. Ja bym dała coś w stylu ramki ze wspolnym zdjeciem (moj M. uwielbia takie rzeczy), a jak coś droższego, to można pokombinować z hobbym M. (o ile takie ma)

-------------
Dzisiaj w sklepie (a wlasciwie, jak juz wyszlam) nakrzyczalam na pijaka, bo probowal wyłudzic ode mnie pieniądze na alkohol. Ja do niego, że mam male dziecko i do tego jestem w ciąży, a on tylko: no przecież widzę.(???!!!!) Wiecie co (???), do czego czlowieka moze "potrzeba" zaprowadzić......... (szok!!!!)
Mysle tak jak Gosia,ze fajne Fotki sa dobrym prezentem:-).Ja jak widze takich zebrakow-alkocholikow pod sklepem to mi sie scyzoryk otwiera:crazy::wściekła/y:

A ja miałam isc dzisiaj do gina, dzwonie rano a oni, że jest na urlopie i w przyszłym tygodniu bedzie. ehhh
W ogóle to dzisiaj tak leżałam i myslałam jak ja dam sobie rade z maluszkiem. Jeszcze niedawno jak kuzynka urodziła to bałam się jej maleństwo wziąść na ręce... W sumie mam wrazenie ze dalej bym sie bała. Ja nie wiem bo jak to bedzie, a co dopiero takie malenstwo przewinąć, ubrać albo wykąpać... Jakies takie dziwne wątpliwości mnie naszły jak ja sobie dam rade. Moja kolezanka wylądowała niedawno w szpitalu ze swoim 3 tygodniowym synkiem, bo jej zsiniał 2 razy, tak jakby przestał oddychac na chwile, a ja już film a co by było gdyby z moim dzieckiem tak sie stało a ja bym nie zauważyła... I w ogóle mam jakies takie watpliwosci czy bede wiedziec jak dziecko ubrac np. zeby mu nie było za zimno ani za ciepło itp... Mam nadzieje ze mi to przejdzie jak urodze i włączy mi sie instynkt i bede wiedzec co i jak, bo normalnie zaczełam sie martwic.
Macie czasem cos takiego?? :baffled:
Ja tez czesto mysle jak to bedzie,przeciez to taka kruszynka:-p.Mysle,ze jak zobacze to obawa mi minie:tak:

dzięki laseczki, ja włąsnie też myślałam o zegarku;-)

tak szukam sukienki dla Laury na urodziny i popatrzcie na jakie cuda wpadłam:-) ale to już na grubszą okazje Blue voile Embroider satin flower girl dress all size on eBay, also, Girls' Clothing, Clothes, Shoes Accessories (end time 24-Aug-08 07:38:40 BST)
Przepiekna sukieneczka dla malej ksiezniczki;-)

Wesolutka WITAJ!!!!
Ja wlasnie po generalnych porzadkach:-DKregoslup mi odpada i sobie leze:laugh2:.Dzis zostal mi obiad do zrobienia,ciasto i zakupy wieczorem:-p.Nie bylo mnie 3godziny,a wy tyle stron naskrobalyscie:szok:

Blond no ładniutki wózeczek :))
Czarna no to przystopuj na ile sie da.Wiem jakie to przerazenie jak teraz lapia skurcze.Jak juz stuknie 36tydz,to sie bede cieszyc a teraz zaciskam nogi jeszcze 3 tyg.
No ja musze jeszcze z 6 tyg tak trzymać!!!!!!!!!! Mój M sie śmiał ze mi sznurkiem zwiąże nogi:)))) Ale wyczytałam ze w pierwszej ciązy mało wyczuwalne sa te ptrzepowiadajace natomiast w kolejnych juz bardziej co jest normalne. Na szczescie nie były regularne wiec spoko. W koncu nasze macice to nie nówki wiec daja znac o sobie:-D:-D

Motylku zwolnij zwolnij bo mnie przegonisz z aktywnościa:-p:rofl2:

Fajny całkiem ten wózeczek i cena przystepna. Gondola dosc duza sie wydaje i ogolnie ok wszystko, przynajmniej z opisu tak wynika. A mozna z niego zdjąc materiał do prania??
My mamy upatrzony wózek Nestor Sport, w jednym sklepie w centrum Gdyni kosztował 570zł + 150 fotelik, wiec cena też ok, sprzedawca pokazywał wszystko i w sumie nie miałam zastrzezen, wiec pewnie sie zdecydujemy. Z podniesieniem go tez nie mialam problemu, wiec dam rade. Tymbardziej ze to mieszkanko gdzie sie przenosimy jest na 1 piętrze, ale w domku jednorodzinnym więc wózek bede i tak na dole zostawiac :-)
Jak bylam u kolezanki w szpitalu, 2 dni po tym jak urodziła córeczke i zobaczyłam tą kruszynkę to tez byłam przerażona jakie to malenstwo i jak wziąść je na rączki zeby krzywdy nie zrobic :baffled:
Material mozna zdjac bez problemu, bo jest na napy:tak:o gondola tez mi sie duza wydaje nawet.cieplo bedzie Rafalkowi w nim bo material gruby i na gondole jest jeszcze dodatkowy ochraniacz. podoba mi sie ten kosz na zakupy bo jest usztywniany i duzy. ostatnio widzialam jak babka ktoryms coneco jechala a tam na dole taka siatke bezksztaltna miala i prawie jej sie to po ziemi ciagnelo:baffled:
ten fotelik tez jakis ladniejszy nizna zdjeciu. moze dlatego ze inny kolor mam i mi sie teraz wydaje.ale balam sie ze material bedzie do kitu bo w aukcji wyglada na jakis cieniutki a tu takie pozytywne zaskoczenie:tak:
Witam nowa mamusie:tak:
oj u mnie chyba zaraz burza bedzie bo granatowo sie zrobilo...
jutro rano mam wizyte u gin na 9.40 i juz sie doczekac nie moge:tak:
no wlasnie czarna ja musze 5 tyg jeszcze zaciskac nogi:sorry2:mam jakies dobre przeczucia ostatnio ze damy rade...:tak:

reklama
Do góry