• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październik 2008

reklama
Wanilia no jakies 3tyg.ale jak masz orzeczenie to sie nie martw bo decyzja napewno bedzie pozytywna mam kumpele w ZUSie i mi mowila ze nikomu nie odmawiaja!!
Minisia martwie się, że tyle trzeba czekać na decyzję, bo do 2 września, kiedy kończy mi się chorobowe pewnie jej nie dostanę.:baffled:
Odnośnie reklamacji proponuję kontakt z rzecznikniem praw konsumenta (jest taka osoba w każdym urzędzie pracy, telefon znajdziesz na necie i porad udziela nieodpłatnie, telefonicznie). Zawsze jak mam problem konsument-sprzedawca-reklamacja to dzwonie i się radzę, bo konsument ma dużo więcej przywilejów, wiec zawsze możesz tego picwanta postraszyć od moskitiery :laugh2:
ewentualnie stronka internetowa, gdzie możesz znaleźć coś dla siebie:
http://www.skp.pl

Dorka trzymaj się i zaglądaj do nas często !!!

Martynka, ja teżmam mnóstwo obaw i na początku na pewno nie będzie łatwo, ale DAMY RADĘ!

Ostatnia edycja:
Widomosc od Kaki:
Leży pod kroplówka, ciagle mierza jej puls i miała robiony jakiś masaz:confused:
Mam nadzieje,że szybko zrobia badania i wyjdzie a wyniki okaza sie dobre!

Wanilia dzieki!!
Jesli chodzi o zasilek to dlatego ja go zalatwialam 6 tyg.przed uplywem 182 dnich aby wsio bylo na czas ale mysle ze u ciebie albo na styk sie uda albo to bedzie kwestia dni.

Kurcze biedna Kaka...dlaczego ja podlaczyli do kroplowki?:-(mam nadzieje ze wroci dzisiaj
Justyneczka piekna ta suknia ale wlasnie na jakies bardzo specjelne okazje:tak:
Martynka ja tez sie o to boje...mam nadzieje ze jakos ta wiedza przyjdzie, bo jak na razie to tylko kota umiem na rece wziac:tak:
a mi wozek przywiezli:-)sliczny jest i jestem zaskoczona materialem. myslalam ze jakies badziewie bedzie a on taki porzadny i naprawde ladnbie wyglada:tak:i wszystko pieknie chodzi:tak:tylko Rafalka w nim brakuje:tak:juz sie doczekac nie moge:tak:

Ale numer! Dzwoniłam do Kadr i się dowiedziałam, że pismo,na które czekałam ponad miesiąc to jeszcze nie decyzja o przyznanie mi zasiłku rehabilitacyjnego tylko orzeczenie lekarza, a na decyzje muszę czekać jeszcze 3 tygodnie :szok::szok::szok:. Czyli od 2 września nie mam ani chorobowego, ani zasiłku. Mam nadzieję, że się uwiną z tym pismem, bo inaczej pensji na czas nie dostanę. No i decyzja na 2 miesiące czyli do 2 listopada muszę urodzić, bo inaczej jeszcze przed porodem przejdę na urlop macierzyński. Ale to wszystko porąbane! :wściekła/y:
Ale macie jazde z ta papierkowa robota współczuje.:-(
Ciril przykro mi z powodu cioci.
Magdziunia ja mam nadzieje ze jednak wszytko dobrze bedzie z tym maluszkiem twojej kolezanki
Blondii super ze chodzisz do SR i ze jestes zadowolona.
Magdziunia ja juz Ci pisałam czy ty w jakimś kręgu cieżarnych tylko mieszkasz:))) Czy taki macie wysyp?
I nie pisze tego ze złośliwości. :))) Bynajmniej macie wspolne tematy a dzieci beda mialy rowiesnikow do zabawy
Gratki dla nowej mamusi
Gosia litości 5:28 i przed kompem
Kaka a kiedy dokładnie ta wizyta tesciowej????
Minisia pamietam jak dzis pierwszy dzien w szkle Niki. Przezycie nie doopisania
Widze ze i ciebie skurcze biora:((
Justynka ty kobieto uwazaj. Wiem ze ja tez sie nieoszczedzam ale nie mam takich bóli jak ty!!!!! Plisssss jeszcze 3 tyg:))))

Witam sie i ja dzis od rana pełno roboty miałam a jak chciałam wejsc to mi prad wyłączyli:crazy:
Wczoraj miałam kiepski dzien i niechciałam wam tu marudzic i pisac ale nawet M sie wystraszył bo mimo mojego lezenia miałam dosc mocne skurcze. Naszczescie nic sie nierozwineło a dziś rankiem jak wstałam miałam sie SUPER wiec wykorzystałam te samopoczucie na porzadki itp.Teraz tez sie bdb czuje wiec jest Ok:-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry