• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kwiecień 2009

reklama
wiecie co chyba wiem skąd mój smutek dzis... wczoraj gadałam o porodzie z koleżanką i dzis sie martwie... a jeszcze dzis wyczytałam, że "W 66 dniu mija ¼ ciąży. W 10 tygodniu - kiedy przypada 3 brakująca miesiączka - najczęściej zdarzają się poronienia samoistne."
a ja w tym czasie wyjezdzam na wczasy... niby zdaje sobie sprawe że to może zdarzyc sie wszędzie, nawet widac ile dziewczyn od nas odeszło... i teraz nie umiem sie cieszyc z tego wypragnionego i wyczekiwanego urlopu...

kurde jak radzicie sobie z czarnymi myslami? bo mi taaaaaak smutno...... :(

Alka powiem ci, że ja sobie w ogóle nie radzę z takimi myslami. Nie możesz martwić sie na zapas. Co ma się wydarzyć to się wydarzy. My nie mamy na to żadnego wpływu i nic nie mozemy zrobić żeby do tego nie doszło.
Tobie przynajmniej lekarz nie powiedzial że są marne szanse żeby z Twojego maleństwa jeszcze coś za tydzień zostało i że według niego chyba się źle rozwija.
Głowa do góry, będzie dobrze;-)

AGI28 - a Tobie tak powiedział??????????:szok: Wiem coś o znieczulicy lekarzy , oj wiem............ Traktują nas i nasze dzieci tylko jak kolejne przypadki..........

Jejku... Jak zobaczyłam FORUM KWIECIEŃ 2009 to aż się łezki w oczach zakręciły :tak::tak::tak:
Dziewczyny, życzę WAM spokojnej, bez wymiotów, częstego siusiania, bólów kręgosłupa i wielu zbędnych kilogramów ciąży :-D:-D:-D;-);-)
Ja 9tego kwietnia urodziłam syneczka, który jest największym szczęściem jakie mi się w życiu przydarzyło !!!!
GRATULACJE !!!!!!!!!!

Niktosiaaa niestety takie świetne informacje przekazał mi najdelikatniejszy gin na świecie. A na koniec wizyty dowiedziałam sie jeszcze że nerwy to tylko moga zaszkodzić. Tylko weź się człowieku nie denerwuj jak słyszysz takie rzeczy

no to co ja mam teraz napisac nawet o tym nie wiedzialam i gdybym nie wiedziala pewnie spokojniejsza bym byla...ale bedzie co ma byc...ja tam jestem optymistycznie nastawiano...mam nadzieje ze do konca....

Mandarynka ja z Hubertem jak byłam w ciazy wygladałam ładnie zero wyprskow skora jak u bobasa...wlosy super paznokcie nawet sie super czulam...a teraz odwrotnosc... ja slyszalam ze corki zabieraja mamie urode a chlopcy nie....

Ostatnia edycja:
reklama
Tez słyszałam,że córki zabieraja urodę. Ja w pierwszej ciązy na poczatku jakieś pryszcze ale potem to ponoc wygladałm slicznie i urodziła sie dziewczyna. A druga ciąża to wogóle inaczej przebiega jak pierwsza - może bedzie chłopak ? Hi,hi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry