dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
CZARNA wiem i juz odpisalam :-)
DOBRANOC bo juz serio ide spac :-)
DOBRANOC bo juz serio ide spac :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asiu dawać i prosic to za dużo nawet dla mnieNo niby moga ale nie chca;-)ale mnie to wkur...wtedy. ja chcialam, on tez ale"nie moge bo jutro mecz i musze byc agresywny na boisku" a tak to zasnie czy co....wiec norma to raz w tygodniu...po uproszeniu 2
![]()
Ja juz po pilnowaniu.Mloda byla grzeczna tym razem,chyba sie mnie balaobiad juz gotowy,a teraz luzik
![]()
no no no a wiec trzymam kciuki za pomysla realizacje planówHey, sorki, że tak późno, ale dzień poświęciłam Julce
Teraz Mała sie kąpie, więc Mamuska ma chwilę spokoju
Ja do kopytek dodaję jeszcze twaróg
Powtórzyłam Twoją historię. Kupilam depilator, dwa razy wygoliłam łydki i dupa!!!!! Bolalo i wloski wrastaly
Moj M. zlapal też doła. Wczoraj wieczorem starałam sie do Niego dotrzeć. Wiecie, my potrzebujemy siebie. Fizycznie i psychicznie. Widać ,że nasze weekendowe "bycie ze sobą" nie wystarcza.... Ani mi, ani jemu. I czas to zmienić... Mam plan. A właściwie dwa. Jeżeli plan A się nie powiedzie, zostanie Nam plan BTylko, że M., jak narazie wie tylko o A
Wybarczcie, że zachowam to w tajemnicy, ale nie chcę zapeszyć...
Do potem :***********
Hmmmm cos mnie bardzo zastanawia te twoje zmeczenie. czy napewno wsio OK????Ale się rozpisałyście - mnie dopadł leń.
Mykam poleżęć i później prysznic i lulu.
Nie będę już wchodzić na BB
Do juterka babencje.
ANTUANET Ja widze ze wy z M na bardzo wieczorne spacerki chodzicie;-)
gosiakuprewicz mi dziś M powiedział, ze chodzę jak pingwinUsmiałam się dzisiaj, bo zauważyłam u siebie kaczy chód![]()
wanilia79 już wkleiłamAnecia śmigaj no przekopiować ten przepis na wątek kulinarny, bo potem tydzień będziemy szukać przepisu na sałatkę z zupki chińskiej;-)A ja dziś przesadziłam chyba z robotą, ledwo się ruszam, wszystko mnie boli i pozycji dogodnej nie mogę znaleźć. Ale tak to jest, dorwałam się jak głupi do sera to teraz mam za swoje
.
minisia to też się napracowałaś.Ja po ostatnim malowaniu dostałam skurczy, to aż w szpitalu wylądowałam.Dlatego teraz dałam sobie na wstrzymanie... Może trochę odpocznij i nie myśl o skurczykach, i tak maluda zdecyduje kiedy chce wyjść więc szkoda Twojego wysiłkuA ja dzis umylam okna w domku i posprzatalam caaala chalupke i wiecie co zero skurczykua jak bralam fenoterol to ciagle cos mi sie dzialo
a teraz cisza
![]()