reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

justynka zrób fotke i pokaz nam to łóżeczko:tak:moja Lalunia otwiera szuflady i mówi dzidzi dzidzi. A jak mówie do niej gdzie Sami głaszcze po brzusiu i mówi aaaa (śpi):-D
kate śliczniutki wózeczek

Ja juz sie nie moge doczekac az rozłoze ale cierpliwie czekam:))))

ps w Lidlu od dzis (albo czwartku) sa fajniutkie lampki do kontaktu idealne przy maluszku. Jak obadam osobiscie to wam napisze. A to oferta
Lidl Online
i szlafroki
Lidl Online

reklama
Witajcie ,
jestem Lipcówką 2008 i pozwoliłam sobie do Was zawitać . Mam do sprzedania pieluchy ponieważ mój Maluch już z nich wyrósł a za duzo ich mieliśmy. Pieluch łącznie jest 176 sztuk w tym 108 sztuk Huggisów Classic 2 ( 3-6kg ) ( 72 sztuki 1 paczka i 36 sztuk -połowa drugiej ) oraz 68 sztuk Dady Premium ( 3-6 kg) ( pieluchy z Biedronki ). Moja sugerowana cena to 45 zł + ok.10 zł za przesłkę. Poniżej zamieszczam foto. Gdyby któraś z Was była zainteresowana to proszę o wiadomość na prv albo na maila liwka84@gmail.com :

POZDRAWIAM WAS SERDECZNIE I ŻYCZĘ LEKKIEGO ROZWIĄZANIA :-)

taaaa... rolek to jeszcze nawet nie ma :) ale się uparł... ciekawe, czy mu się nie odmieni. W każdym razie odkłada kasę i chce na wiosnę kupić. A ja to chyba będę za nimi biegać albo jechać na rowerze, żeby nadążyć :)

Kate ja to tak kombinuje, że on na tym wózku to się zamierza podpierać, co by się za bardzo nie uszkodzić podczas nauki ;-):-p

Kate sprytnie to wymyślił:))))

A to moja karoca tzn Samiego:-p:-p:-p jeszcze do tego jest fotelik samochodowy:tak::tak::tak: jestem MEGA ZADOWOLONA!!!!!!!!!!!!

Załączniki

• wozek1.jpg
    wozek1.jpg
    71,8 KB · Wyświetleń: 59
  • wozek2.jpg
    wozek2.jpg
    103,4 KB · Wyświetleń: 50
  • wozek3.jpg
    wozek3.jpg
    92,3 KB · Wyświetleń: 54
reklama
Do góry