reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wózki ,łózeczka dla naszych pociech

Aniu no to wpadam z pomoca:-D:-D
Ja mam turystyczne używałąm przy Laluni od urodzenia i teraz trzymam dla smerfa i ja dokupywałam materacyk chyba kokos-pianka ale nie jestem pewna pózniej sprawdze (bo mam schowany). Ja ten ich uzywałam jako podkłądka pod ten normalny i na wyjazdach:)))

reklama
Czarna - dzieki za rade !! to my tez tak zrobimy...kokos-pianka?? rozumiem ze dosc twardy powinien byc prawda?? Wy to ze mna tu za niedlugo zwariujecie !! odkad jestem na zwolnieniu to pojawia sie w mojej glowie 1000-ce pytan... a swiadomosc ze Szymek dobija sie juz na swiat spowodowala lekki stresik :-) i przyspieszyla wszelkie przygotowania, gdyby cos sie mialo wydarzyc wczesniej :-)

odkad jestem na zwolnieniu to pojawia sie w mojej glowie 1000-ce pytan... a swiadomosc ze Szymek dobija sie juz na swiat spowodowala lekki stresik :-) i przyspieszyla wszelkie przygotowania, gdyby cos sie mialo wydarzyc wczesniej :-)
Wydaje mi się że lepiej jest być wcześniej w razie czego przygotowanym niż później się stresować że czegoś nie ma.
Ja też coraz bardziej zaczynam się stresować to chyba tak tuż przed porodem:sorry2:

Dziewczyny - tylko przekazuję informację od koleżanki. Wiem, że większość z nas ma już wózki, ale gdybyście znały kogoś kto szuka wózka GRACO, to koleżanka ma do sprzedania nowiutki wózek GRACO IN NOUVELLE. Zamówili wózek w USA, a w międzyczasie dostali inny. Przyszedł wczoraj razem z naszym łóżeczkiem - łóżeczko jest super!! Sami zastanawialiśm się czy dla nas nie sprowadzać, alę w między czasie zamówiliśmy w Polsce.
Wózka nie widziałam ba żywo jeszcze, ale M mówił, że na jego oko jest porządniejszy niż ten typowy model GRACO jaki jest u nas w sklepach. Podobno bardzo łatwo się składa, jest bardzo skrętny i całkiem lekki. Mają go chwilowo rozłożonego żeby zdjęcia zrobić, więc mogę takie zdjęcia podesłać, albo oni czy M mogą zrobić takie jakie ktoś by porzebował.

Model dokładnie ten co tu na allegro: GRACO QUATTRO DELUXE NOUVELL WOZEK FOTELIK BAZA st (431187621) - Aukcje internetowe Allegro
Ona chce za niego 600zł (razem oczywiście z fotelikiem samochodwym).

Gdybyście słyszały o kimś kto jest zainteresowany, to dajcie proszę znać, a ja przekażę kontakt do koleżanki.
Z góry dzięki !!:-)

reklama
Do góry