reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Witam i ja wczesnym rankiem ;-) No i mamy kolejny wrzesniowy weekend, nie minie chwila, jak będziemy w październiku :-p:laugh2: Pogoda iście butelkowa :sorry2: Popatrzę jeszcze inne wątki i mykam cos rabotać :laugh2: Buzka :*********************************

reklama
Oj tak pogoda iście butelkowa Gosiu i zimno na dworku jest dziś.
U nas tylko 6 st C teraz i pochmurno.
Ech ... :-(

Dorciu oj to pokoik dla Oliwci będzie ślicznie wyglądał.
Ciesze się, że masz już więcej ciuszków i domyślam się dzięki komu :-)

Za to po wczorajszym ekscytującym dniu spało mi się bardzo dobrze - mimo, że wstawałam do łazienki po parę razy.
Zmykam na śniadanko dziś jajeczniczka z kiełbaską mniam.
Miłego dzionka życzę Wam

I ja się witam!
Wyjście zaliczam do udanych. Może jeszcze jedno w większym gronie uda mi się zaliczyć, bo planowane z koleżankami z pracy, a potem to już pewnie długo, długo nic ;-)
Wanilia, Blond gratuluję udanych zakupów
Dorotko miłych wrażeń przy urządzaniu kącika Oliwii
Justynko to dobrze, że sił na zakupy starczyło i że się udały
Małaulka
kolejne sprzęty dla dzidziusia to wielka radość
Magdasf witaj po przerwie
Ewela wpadaj jak tylko dasz radę
Minisia oby urzędnicy się sprężyli i nie kazali długo czekać, gratki dla dzielnego synka

MADZIU ciesze sie ze sie wyspalas :-)
super mialas emocje dowiedzialas sie kogo nosisz pod serduszkiem :-)
I jak wam idzie wymyslanie imienia dla synusia :-)?????? a podejzewalas ze bedzie chlopak czy nie ???????
GOSIU u mnie tez zimno ale sloneczko swieci wiec moze sie troche cieplej zrobi :-)
KASIU ciesze sie ze wyjscie ze znajomymi sie udalo :-)

Ja bylam z psem i strasznie zmarzlam :-(
Jedno pranie juz wisi a teraz drugie sie wiruje :-)
M siedzi przed tv i mnie wkurza tym bo nic narazie nie robi a ja nie wiem za co mam sie wziasc a jak go upomne to ma muchy w nosie On jak zasiadzie przed tv to juz nie ma zmiluj sie :-(
Musze go pogonic bo ja wszystkiego sama robic nie bede a wiem ze M umie sprzatac :-)

witam w sobotę:happy:

ja już nie śpie od samego rano bo moje dzieci buszują, to większe już zupe gotuje na swojej kuchni i to w brzuchu tak sie rozpycha, że chwilami mam wrażenie że chce na siłe wyjść tak mi sie wbija gdzieś na samiutkim dole i nogi prostuje na żebrach:szok:
Gosia, u nas też dobra pogoda do :rofl2:
Dorcia a ty pogoń swojego i już, nich ci pędem pomaga a muchy to niech sobie w kieszeń schowa:-p
Magdziunia, smacznej jajecznicy, my też dziś robimy jaja na śniadanie:-)

MIłEGO DZIONKA DZIEWCZYNY mimo tej ponurej pogody:-)

Oj zimno strasznie - wyszłam na dwór na chwilkę dosłownie tak dla przewietrzenia się i .... brrrr.
Dorotko wczoraj troszkę siedzieliśmy nad imionkami i zastanawiamy się nad Norbertem.
Podoba się nam a w rodzinie nie ma jeszcze.
Zabierams ię zaraz za ukłądanie w szuladach ciuszkó maluszka - oj będzie się działo.
A jutro chciałąbym przywieźć łóżeczko.

JUSTYNKA ja tez juz nie spie od 4,45 :no: i jakos zaczynam sie robic spiaca Jak wsio porbie to moze uda mi sie zdrzemnac;-)
MADZIU no sliczne imie NORBERT :tak:
Czyli rozumiem ze gdzies lozeczko dla synusia czeka ze chcesz go jutro przywiesc ???? Jak juz sie konkretnie zdecydujecie na imie to daj znac:tak:

Ja kurze wytarlam i powiesilam 2 prania i jakas strasznie zmeczona sie czuje .Cokolwiek chwile porobie to zaraz musze usiasc i odpoczywac :crazy:
Jeszcze kuchnia,lazienka.podlogi w domu i klatke:wściekła/y: nie chce mi sie
A M zabral sie za tapetowanie :tak:

Witam się sobotnie:-)
JUSTYNKA moj GRZEGORZ wrocil wczoraj po 13 do domu i teraz ma 2 dni wolnego normalnie tez musze to gdzies zapisac bo to sie prawie nie zdarza Wiec i tobie zycze milych dni z mezem:tak:
dorotka fajnie że Twój M ma wolne, troszkę pobędziecie razem. A z facetami tak jest że najgorzej im się do czegoś zabrać. Jak ja zaczęłam czyścić ściany i wynosić rzeczy to on się już wziął za malowanie:sorry2: Ale zbierał się do tego ze 2 tygodnie...Cieszę się że masz więcej ciuszków, sama radość prać takie maleństwa.
justyneczka ja mam podobnie, nasz synek też rozciąga się że jednocześnie czuję go na pęcherzu i na żebrach:zawstydzona/y: Ale cieszę się że już za miesiąc o tej porze będzie z nami:tak:
kasia1978 cieszę się że spotkanko udane:-)
Magdasf1 cieszę się że jesteś zadowolona z wyjazdu. Pewnie Zosia szalała u babci:tak:
minisia życzę wytrwałości w czekaniu na ten dokument, normalnie myślałam że tylko my mamy takie przejścia z urzędami:szok:
U nas też pogoda kiepska. Mój M wczoraj wrócił po 24, przywiózł wózek-ledwo się położyliśmy i dzwonili znów z firmy że coś komputer nadzorujący produkcję szwankuje. I tak właśnie przed 4 pojechał znów do Warszawy:rofl2: Wózek stoi złożony w pudełku, ale obiecaliśmy sobie że dopiero go rozłożymy jak się Kubuś urodzi:tak: Ciekawe czy wytrzymam dzisiaj, żeby go nie rozpakować:confused:
A poza tym właśnie wcinam naleśniki z jabłkami i popijam capuccino.
Miłej soboty.:-)

Dzieńdoberek

Dziewczyny ale zimno na dworze rano wyszłam po chlebek i bułeczki i czułam normalnie tak jakby był przymrozek, założyłam mojego K bluzkę z długim rękawem bo nie mam w co sie ubrać moje za krótkie i zimno w brzuszek:)
Ja dziś na obiadek robie karkóweczkę,o 13 przychodzi koleżanka żebym ją umalowała na wesele, a później przyjeżdża siostra z rodzinką nie mogę sie doczekać..
Mnie to teraz tak dopisuje apetyty ze budze sie głodna a mój K do mnie że lepiej mnie ubierać niż karmić:)
Zobaczcie dziewczyny Śpię zdrowo u mnie dziś i jutro chyba sie wybierzemy jutro.

Blond u mnie na osiedlu jest para on jest murzynem a ona bladziutka- i córeczka wyszła taka jak mamusia nawet nie jest mulatką,czysta mamusia więc nie wiadomo jak to jest.
czarna79 mam nadzieje że z bratem ok.]
justyneczka życzę rozdwojenia.
Miłego weekendu dziewczynki.

reklama
Witam i ja:tak:
jej jak tu zimno...do tego spalam przy otwarty oknie i cos mnie gardlo drapie:baffled:madra jestem wiem....:zawstydzona/y:juz wczoraj bylo zimno ale teraz to temp leci na leb ...
Dorotka gratuluje wspolnego w koncu weekendu i nowych ciuszkow oczywiscie:tak:a Twoj wozeczek bardzo mi sie podoba:tak:ja swojego nie umiem do konca rozlozyc...tzn kolek nie moge z moim wspol zalozyc. Ula probowalas do naszego Merca zakladac?bo nie mozemy tych zoltych "zaslepek "sciagnac.jesli wogole je nmamy sciagac:-pjacys niekumaci jestesmy chyba:-p
ja tak obserwuje mojego kota od paru dni i doszlam do wniosku ze zachowuje sie jak czlowiek;-)nie wiem co to bedzie jak sie Rafal urodzi bo moj kot jakby nozek nie mial...ciagle na raczki chce, na kolanka:tak:tak go nauczylam ze teraz bedzie zazdrosny chodzil:zawstydzona/y:
poczytam Was jeszcze i sniadanko zjem bo dopiero wstalam;-)

Do góry