reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

Hej ja kilka minut temu wrocilam od Jasia zdazylam tylko zjesc obiad A za godzine chce isc do kosciola ale jestem strasznie zmeczona ale postaram sie pojsc:tak:
Szkoda mi Jasia bo tak sie ucieszyl ze mysmy przyjechaly a tu od razu taka wiadomosc o jego ojcu bo on jeszcze biedny nie wiedzial:-(
Dowiedzialysmy sie co mama musi zalatwic aby on dostal przepustke na pogrzeb i miejmy nadzieje ze mama zdazy to zalatwic .Przed wejscie do Jasia musialysmy czekac 2,5 godziny:wściekła/y: i dlatego jestem taka zmeczona i jeszcze zimno strasznie i zmarzlam okropnie.

Dzis mi sie non stop stawia brzuch a raczej tak ciagnie mnie w podbrzuszu niby to nie boli ale jest nieprzyjemne Moze to z tego ze ja zazwyczaj sie bardzo oszczedzam a dzis jednak od rana poza domem i wysilek jest wiec moze to z tego.Nospe juz wczesniej zjadlam ale nie pomogla ale nie biore narazie drugiej bo moze w domu mi to przejdzie.Na szczescie Oliwia kopie i sie wierci
Dobra lece was poczytac;-)

reklama
LEP to jest Lekarski Egzmin Panstwowy z calych studiow:tak:zdaje sie go po roku od zakonczenia studiow. no wiec mam kolejnego stomatologa w domu:tak:jejku ale sie ciesze!!!!!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:tyle lat nauki i meki na tych studiach i nareszcie koniec:tak:
WOW NO PROSZĘ TYLKO POGRATULOWAC.
BRAWO!!!!!!

Dorotka ojjjj przykro mi ze to wy musiałyscie mu przekazac takie smutne wieści i mam nadzieje ze uda sie załatwic ta przepustę. A Ty sie połóz i odpocznij:tak:

Ja idu na filmik bo M zaproponował seansik a to mu sie bardzoooooo zadko zdarza:-p

MAGDASF1 swpolczuje z powodu taty :-( ale 3 mam kciuki aby szybko doszedl do zdrowia
Ty sie staraj nie denerwowac jak jest to mozliwe wogole
MINISIA jak sie ma zly dzien to zawsze czlowiek martwi soe o wszystko na zapas Bo juz tak jest ze jak jestesmy szczesliwi to od razu swiat ma lepsze barwy a jak smutni to zaraz wszystko zle widzimy i martwimy sie o wszystko :-(
Zycze poprawy nastroju Moze niech Twoja Weronisia cie mocno pokopie to ci sie moze polepszy :-)
CZARNA ciesze sie ze mialas dzis swoj ulubiony obiadek ;-)
BLOND widze ze ty dzies LB ;-)

Ja strasznie zmeczona jestem i cos mnie jeszcze plecy zaczynaja pobolewac Moze teraz od tego tygodnia zaczna mi sie jakies dolegliwosci wieksze heheh.
BLOND wiem ze to nie ma reguly kiedy sie urodzi ale ja tak jak PPATQA czuje ze to bedzie listopad Ale najwazniejsze aby Oliwia byla zdrowa :-)

I ja się witam.

Pogoda pod psem wrrr Próbuje sobie jakos dogodzic dobrą czekoladą. Zobaczymy czy pomoze a teraz idę poczytać co tam wczoraj było;-)

Dorotko wiesz co , ja sie nawet cieszcze ze sie nie rozpakuje na poczatku(mam nadzieje:-p) bo przynajmniej beda jakies dziewczyny przede mna i zobacze jak to wszystko wygladac bedzie:tak:
Ktoras z Was pisala kiedys o srebrnych mroczkach przed oczami. ja sobie nie moglam tego wyobrazic jak to moze byc ze akurat srebrne. do dzisiaj bo juz kilka razy dzisiaj to mialam:sorry2:myslalam ze to przez cisnienie ale cisnienie ok, no to pomyslalam ze moze cien do powiek mi wpadl do oka jakos, ale przeciez sie nie malowalam wiec tez nie...hmmm...zagadka na dzisiaj dla mnie:confused:
i znowu zaczelam sie bac porodu....kurcze, a juz mialam to w d... bo przeciez urodzic i tak trzeba, ale wczoraj wieczorem dopadl mnie taki lek ze zasnac dlugo nie moglam i plakalam ze strachu:-(chyba po tym jak wczoraj przeczytalam 2 nowe relacej z porodow sierpniowek, a te poorody jakies takie nie najlatwiejsze byly i moze dlatego. boje sie ze sama bede rodzic:-(kurcze mysle i tym zeby moja przyjaciolke poprosic o bycie ze mna bo ona studiuje zaocznie wiec raczej bedzie, do tego u nas porod rodzinny jest za darmo bo sa tylko sale jednoosobowe, ale glupio mi jakos:-(znamy sie od dziecka ale nie wyobrazam sobie jakos z gola dupa przed nia latac chociaz bardzo ja kocham. nie wiem czy ona tez by chciala cos takiego przezyc i boje sie zapytac zeby nie narobic jakis krzywych kluch miedzy nami.co robic?:confused::-(

Widzę, że nic sie nie zmieniło - wszystkie jeszcze 2 w 1:tak: ale dzisiaj pełnia wiec zobaczymy co będzie:tak:

U teściówki było milutko. Drzwi mam wstawione ale jeszcze M będzie gipsował. Trochę jestem zła bo zamki złe do drzwi dołożyli, progu i wizjera zapomnieli a wszystko juz zapłacone. Do przyszłego piatku mają dowieść:crazy:
Pogoda mnie rozwala. Chce mi się spać i ogólnie czuję sie zmęczona. Kurczaki brakuje mi teraz ciuchów na wyjscie z domu. Jakoś głupio mi wyjść z domu z swetrze mojego M.

Ja juz też chce się rozapkować. :tak:

KAKA ciesze sie ze dzien u tesciowki udany :tak:
A to co oni slepi byli jak pakowali te dzwi ze tyle rzeczy nie dali Co za ludzie:crazy:
BLOND wiesz moim zdaniem jak bedzie sz z przyjaciolka rozmawiala to powiec ze boisz sie porodu i fajnie byloby rodzic z kims ale nie masz pojecia z kim ?????????I wiesz obadasz jaki jest jej stosunek do tego i moze sama zaproponuje ze moze ona jak bedzie wlasnie w domu :tak: albo sama sie odwarzysz i ja porosisz Jabym wolala miec kogos i ja tez z moja przyjaciolka rozmawialysmy ze jak co to ona bedzie przy porodzie ale ja wiem ze moj M jakos zdazy do mnie dijechac a ona pracuje na rozne zmiany i tez nie wiadomo czy bylaby w domu Ale wiesz jak jest ten M to ja wole go A jak u Ciebie M nie bedzie to dlaczego nie przyjaciolka ?????

Ja polezalam z M ale nie usne tak w dzien :no:
I do kosciola nie mialam sily isc bo tak strasznie zmeczona jestem :-:)-:)-(

Blond ja uwazam ze jesli to jest Twoja przyjaciółka to sie nie masz o co martwić:tak:powiedz otwarcie ze bardzo bys chciala aby byla razem z Toba bo sie boisz ale rozumiesz ze ja moze to przerazic i jesli odmowi to sie nie zmienia relacje miedzy wami.Powiedz pytam szczerze i chce Twoja szczera odp.. a nie wykrety bo glupio odmowic:tak:Ja zwsze tak robie jak mam do kogos jakies klopotliwe pytanie:tak:siadam i szczerze, powaznie pytam i licze na szczera odp.
Powodzenia zycze aby kumpela sie zgodziła;-)
Oj Dorotko dobrze ze nie poszlas do koscolka przeciez w Twoim stanie najw.jest Twoj odpoczynek i zdrowko.

A ja sie zdrzemnelam bo mi sie oczy kleily a teraz jakas rozbita jestem nadal spiaca o jedzeniu nie mysle bo mi niedobrze:-(

Blond GRATULKI dla kolejnego stoatologa w rodzinie!!!

Ja bede wieczorem ogladala film Mów mi Dve:tak:
Dzis o 20 w lozeczku sie melduje bo rano po 7 trzeba wstac do szkoly ekipe rozwiesc;-)
Kaka witamy!!! wspolczuje z tymi drzwiami ja bym sie tez ostro wkurzyla!!!!!

Widzę, że nic sie nie zmieniło - wszystkie jeszcze 2 w 1:tak: ale dzisiaj pełnia wiec zobaczymy co będzie:tak:

U teściówki było milutko. Drzwi mam wstawione ale jeszcze M będzie gipsował. Trochę jestem zła bo zamki złe do drzwi dołożyli, progu i wizjera zapomnieli a wszystko juz zapłacone. Do przyszłego piatku mają dowieść:crazy:
Pogoda mnie rozwala. Chce mi się spać i ogólnie czuję sie zmęczona. Kurczaki brakuje mi teraz ciuchów na wyjscie z domu. Jakoś głupio mi wyjść z domu z swetrze mojego M.

Ja juz też chce się rozapkować. :tak:
Ech fachowcy :baffled: dobrze, że dowiozą.
A dzionek mile spędzony nieprawdaż.

Ja polezalam z M ale nie usne tak w dzien :no:
I do kosciola nie mialam sily isc bo tak strasznie zmeczona jestem :-:)-:)-(
Dorotko po takiej wyprawie masz prawo być zmęczona.

Ja bede wieczorem ogladala film Mów mi Dve:tak:
Dzis o 20 w lozeczku sie melduje bo rano po 7 trzeba wstac do szkoly ekipe rozwiesc;-)
Miłego oglądania filmu Domi.

Własnie mam chwilunie bo stygna mi ziemniaczki na kopytka. dzis mam wyzerke niby zwykły obiadek ale jeden z moich ulubionych. kapuśniaczek +kopytka ze skwareczkami. Normalnie jęzor mam w......
A po za tym wsio ok. dzis juz hormonki tak nie szaleja:-p wiec jestem zadowolona.
Kopytka mniam - ale zjadłabym takie z sosikiem i mięskiem.
He heheheh na myśl o takich ze skwareczkami też mam jęzor w ....

-----------------------------
Moj brat zdal z narzeczona LEP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))))))))))
Gratulacje świeżo upieczonego lekarza stomatologa.

Ja dziś dzień lenia mam a co - spacerek po lesie u rodziców, objadanie się winogronkami zerwanymi u nich i jabłuszkami.
Może jutro zrobię szarlotkę - to wszystko zależy od nastroju mojego.
Lecę poczytać co dalej napisałyście a wiem, że potraficie sporo.
Niedawno była 1000 strona a tu ......... o :-D

reklama
blond gratki dla brata
dorotaa sprawdzaja ci sie przeczucia, bo mi do tej pory tak, nawet płeć wtrafiłam, więc może listopad

A ja mam bardzo zły dzień, stałam rani późno, zjadłam w łóżku sniadanko, M przyniusł mi tosty i kakao, bo ja jakos nie miałam ochoty wstać, potem poszłam do stajni, ale wróciłam bo czułam się słabo, usnełam i spałam do 13. coś mam dziś brzuch twardy, nie bolący ale jakiś dyskonfort czuje nie umiem tego opisać. Bylismy u teściów na obiedzie, ale tam też mi było cięzko wysiedzieć teraz odpoczywam w domu. Ani nie mam ochoty na spacer, ani na nic, nie wiem co się dzieje.
A M szaleje na punkcie motoru, już patrzy za ochraniaczami no naprawde duże dziecko.

Do góry