dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Hej ja kilka minut temu wrocilam od Jasia zdazylam tylko zjesc obiad A za godzine chce isc do kosciola ale jestem strasznie zmeczona ale postaram sie pojsc
Szkoda mi Jasia bo tak sie ucieszyl ze mysmy przyjechaly a tu od razu taka wiadomosc o jego ojcu bo on jeszcze biedny nie wiedzial:-(
Dowiedzialysmy sie co mama musi zalatwic aby on dostal przepustke na pogrzeb i miejmy nadzieje ze mama zdazy to zalatwic .Przed wejscie do Jasia musialysmy czekac 2,5 godziny
i dlatego jestem taka zmeczona i jeszcze zimno strasznie i zmarzlam okropnie.
Dzis mi sie non stop stawia brzuch a raczej tak ciagnie mnie w podbrzuszu niby to nie boli ale jest nieprzyjemne Moze to z tego ze ja zazwyczaj sie bardzo oszczedzam a dzis jednak od rana poza domem i wysilek jest wiec moze to z tego.Nospe juz wczesniej zjadlam ale nie pomogla ale nie biore narazie drugiej bo moze w domu mi to przejdzie.Na szczescie Oliwia kopie i sie wierci
Dobra lece was poczytac;-)

Szkoda mi Jasia bo tak sie ucieszyl ze mysmy przyjechaly a tu od razu taka wiadomosc o jego ojcu bo on jeszcze biedny nie wiedzial:-(
Dowiedzialysmy sie co mama musi zalatwic aby on dostal przepustke na pogrzeb i miejmy nadzieje ze mama zdazy to zalatwic .Przed wejscie do Jasia musialysmy czekac 2,5 godziny
i dlatego jestem taka zmeczona i jeszcze zimno strasznie i zmarzlam okropnie.Dzis mi sie non stop stawia brzuch a raczej tak ciagnie mnie w podbrzuszu niby to nie boli ale jest nieprzyjemne Moze to z tego ze ja zazwyczaj sie bardzo oszczedzam a dzis jednak od rana poza domem i wysilek jest wiec moze to z tego.Nospe juz wczesniej zjadlam ale nie pomogla ale nie biore narazie drugiej bo moze w domu mi to przejdzie.Na szczescie Oliwia kopie i sie wierci
Dobra lece was poczytac;-)

myslalam ze to przez cisnienie ale cisnienie ok, no to pomyslalam ze moze cien do powiek mi wpadl do oka jakos, ale przeciez sie nie malowalam wiec tez nie...hmmm...zagadka na dzisiaj dla mnie

dobrze, że dowiozą.