reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

a u mnie dzis 37,1 wczoraj wieczorem zaczely mnie bolec piersi ale ten bol jest tak jakbym ciezka prace tymi cyckami cos wykonywala hehee:-Dbola .. no ale mam nadzieje ze to objaw ten wlasciwy a nie wyimaginowany.. zobaczymy... zgaga i odbijanie nie daja za wygrane... :-D choc dzis rano jakby troszke mniej sie odbija i malutka zgaga:szok: jutro wyjezdzamy :-D

reklama
Dzindybry :-D
jakis dobry humor mam ;-):-D:-D
a u mnie dzis 37,1 wczoraj wieczorem zaczely mnie bolec piersi ale ten bol jest tak jakbym ciezka prace tymi cyckami cos wykonywala hehee:-Dbola .. no ale mam nadzieje ze to objaw ten wlasciwy a nie wyimaginowany.. zobaczymy... zgaga i odbijanie nie daja za wygrane... :-D choc dzis rano jakby troszke mniej sie odbija i malutka zgaga:szok: jutro wyjezdzamy :-D
oj kochana moja szfagierka miala tez non stop zagage i bekala na okolo a teraz juz jest w 30 tyg :-D:-D ja nadal twierdze ze ty juz dawno zafasaolkowalas :laugh2: ona takie obiawy miala jakos 5-7 tydz!!!!! :-D

dzis mam 1szą rocznice ślubu, i czekam na męza z winkiem:) na pewno sie ucieszy, owocnej nocy zycze wszystkim:-):-):-):-)
ciutek spuznione ale z serduszka zyczenia!!!
Wszystko, Co Tylko Miłe Na Świecie,
Wszystko, Co Tylko Pomyślność Wróży,
Niech Się Wam W Jedno Ogniwo Splecie
Będzie Szczęściem W Życia Podróży!

katarzynak83 jupiiii piekna betka gratuluje mamusiu :-D:-D:-D
ale piekny tydzien mamy na naszym staraczkowym forum :tak::tak:

Hej dziewczynki:-)
Dużo miałam do czytania od wczorajszego ranka:-)
Katarzynak GRATULUJĘ!!!! Mam nadzieję, ze u mnie dzis @ nie nadejdzie i też jutro ujżę II, ginekologa będę miec szybko, jeśli nie, to robię betkę i też mam nadzieję na wynik ciążowy.
Uwazaj na siebie i dbaj o siebie i Fasolkę:-)

imagination a twoj T. da sie namowic na ograniczenie lub rzucenie palenia??? ja jak zaczelam chodzic z moim mezem to palil a strasznie mi to przeszkadzalo i tak mu wierciłam dziuere w brzuchu ze rzucil i nie pali do dzis co mnie bardzo cieszy
Już nie raz starałam sie Go oduczyć... Bez sutku. Najpierw tłumaczyl sie szkołą, potem brakiem pracy, a teraz dla odmiany stresującą pracą... Eh...
Już Mu powiedziałam, że jak okaze się, że jestem w ciąży, to ma palić na podwórku. Nie jest ku temu przychylny, ale nie będzie miał wyjścia:-) Mam nadzieję, ze przez 9 miesięcy ciąży uda Mu się rzucić...

Ja już tez powolutku gratuluję! oj fasolinka się u Ciebie zadomowiła!!!!!!!!!!!!!
czekamy tu wszystkie na informację w środę i na II
Oby, oby...:-)

Dziś 29dc, a okresu ni widu ni słychu (jak narazie)... Czuję się całkiem całkiem... Piersi bolą nieprzerwanie, raz mocniej, raz słabiej, ale bolą. Podbrzusze boli cyklicznie, czyli raz boli, raz nie, z przewagą na nie :-)
Wczoraj w pracy było ciężko... Zawroty głowy, słabo mi się robiło, zgagę miałam i ogólnie szybko się męczyłam... Po 4 godzinach było już nieco lepiej... Oczywiście starałam się jak najmniej dźwigać ciężkich rzeczy.
Poza tym cera mi się strasznie pogorszyła... Przyszcze mi nowe powyskakiwały i widoczne zatrzymanie wody w organizmie, bo mam sucha skurę wokół twarzy. Nawet nivea nie pomaga:baffled:
Uśmiałam się dziś z mojego Tomka... Jego słowa: "To kiedy mam dzwonić do brata z wieścią, by sie na chrzestnego szykował"? hehe:rofl2: A ja na to, ze rodzinka dowie się jak już będę miała 100% potwierdzenie ciąży od ginekologa:-p
Jutro robię test, wyjdzie pozytywny, to lecę zapisać się do ginekologa.
3majcie dziewczynki kciuki, :-):-):-)

Ostatnia edycja:
imagination trzymamy kciuki:tak::tak::tak:i czekamy na dobre wieści;-)

super, że pomimo, iż pochmurno na dworze to tutaj bardzo cieplutko dzięki wszystkim wiadomościom:tak: u mnie coraz bliżej do starań:-)

Jutro robię test, wyjdzie pozytywny, to lecę zapisać się do ginekologa.
3majcie dziewczynki kciuki, :-):-):-)

Kurcze jak my mamy tu wytrzymać do jutra;-)właśnie o Tobie myślałam, weszłam na forum żeby zobaczyć wiadomość od Ciebie o II:-):-)Trzymam kciuki i daj znać jak jutrzejsze testowanie. ja jestem na 100% pewna że to dzidzia:-)

imagination trzymamy kciukii czekamy na dobre wieści
Kciuki coraz bardziej się przydadzą:-) Dam jutro znać.:-)

Kurcze jak my mamy tu wytrzymać do jutra;-)właśnie o Tobie myślałam, weszłam na forum żeby zobaczyć wiadomość od Ciebie o II:-):-)Trzymam kciuki i daj znać jak jutrzejsze testowanie. ja jestem na 100% pewna że to dzidzia:-)
Hehe, a co ja mam powiedzieć? Niepewność nie daje spokoju. Dobrze, że w pracy mam zajęcie i aż tak nie myslę o tym:-)
Co do 100% pewności... Ja jej nie mam, aczkolwiek chciałabym byście wszystkie miały rację:-):-):-)
Mykam po pieczywo i TEST :-):-)

u mnie też starania się zbliżaja :tak:testy owulacyjne zamówiłam:tak: i na pewno nam się uda:tak::tak::tak:

ja bez testów:) ale to nasz pierwszy planowy miesiac starań (cały bez zabezpieczeń), w ubiegłym zaczęlismy na spontan, ale prawdopodobnie 3 dni za poźno:) ( według obliczeń) bo tak czy tak w ubiegłym miesiącu nie czułam owu w ogóle, albo jej nie pamietam;-) Mam nadzieję, że tym razem będzie widoczna, a jak nie to w następnym cyklu pomyślę o testach:tak:

trzymam kciuki za Wasze starania:-)

reklama
zakupiłam teścik QiuckVue (ten z bobaskiem) i aż krci mnie by już go zrobić... ale zrobie z porannego moczu, wtedy nie będę miała sobie nic do zarzucenia, że nie wyszło.
Macie jakieś zdanie o tym tescie? Dobry jest?

Do góry