reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starające się 2008

Hehe, tu nie ma co podziwiać. Wolę mieć spokojna głowę, ze wszystko dobrze zrobiłam i jakby nie wyszedł nie będę obwiniać siebie, ze nie zrobiłam jak powinnam. Ja to chyba nie uwierze w dwie krechy i pewnie zrobie kolejny test po kilku dniach:-)

nie no jest co podziwiać - Twoja wytrwałość i konsekwencje. Wiele dziewczyn już dawno zrobiłoby test:-):-)
Będzie dobrze!!!

reklama
nie no jest co podziwiać - Twoja wytrwałość i konsekwencje. Wiele dziewczyn już dawno zrobiłoby test:-):-)
Będzie dobrze!!!
Hmmm, a może to jakieś wewnętrzne przeczucie, ze jestem w ciąży i czekam 'na ostatnią chwilę' by się cieszyć o wiele bardziej? Albo poprostu teraz będzie odpowiedni moment i wiarygodny test. :-)
Kurde, a ja wciąż głodna:crazy: już widzę, ze lekko przytyłam, a co to będzie za 9 miesięcy:-(
Wnerwia mnie bolący pryszcz :confused:, suche i popękane usta i ogólna ospałość:baffled:

Hmmm, a może to jakieś wewnętrzne przeczucie, ze jestem w ciąży i czekam 'na ostatnią chwilę' by się cieszyć o wiele bardziej? Albo poprostu teraz będzie odpowiedni moment i wiarygodny test. :-)
Kurde, a ja wciąż głodna:crazy: już widzę, ze lekko przytyłam, a co to będzie za 9 miesięcy:-(
Wnerwia mnie bolący pryszcz :confused:, suche i popękane usta i ogólna ospałość:baffled:

Tobie nie wolno sie denerwować:-):-) wszystkie objawy wskazuja na to że się udało więc trzymam kciuki!

Tobie nie wolno sie denerwować:-):-) wszystkie objawy wskazuja na to że się udało więc trzymam kciuki!
Nie denerwuję się, to raczej irytacja...
Mimo wewnętrznego przeczucia, ze się udało, ja jednak się boję, że @ jednak nadejdzie... Choć białawy śluz raczej o tym nie świadczy... A jednak strach jest... Ah te humorki i hormonki:-)

Moje dwa ostatnie cykle byly nieregularne a przedtem trwaly 31 dni wiec zakladam ze ten rowniez bedzie 31-dniowy.... To niestety tylko moje przypuszczenia ale wciaz wierze.....

Mam nadzieję, ze przez 9 miesięcy ciąży uda Mu się rzucić...

Dziś 29dc, a okresu ni widu ni słychu (jak narazie)...
jak T. zobaczy taką małą słodką kruszynke i uswiadomi sobie ze paleniu dziecku tez szkodzi to na pewno ograniczy, dziecko potrafi zdziałąc cuda!! trzymam kciuki za || !!!!!!!
zakupiłam teścik QiuckVue
to bardzo dobrze zrobiłas!!!! mi tez wyszedł szybko

pozdrawiam wszystkie staraczki w ten pochmurny dzien, nic sie nie chce robic a mam taki bajzel w domu:baffled::angry:

jak T. zobaczy taką małą słodką kruszynke i uswiadomi sobie ze paleniu dziecku tez szkodzi to na pewno ograniczy, dziecko potrafi zdziałąc cuda!! trzymam kciuki za || !!!!!!!
Mam nadzieję, ze tak właśnie będzie. Będąc u swojego brata, palił na dworze, więcmam nadzieję, że w ostateczności też tak zrobi.:happy:

to bardzo dobrze zrobiłas!!!! mi tez wyszedł szybko
To ponoć jeden z lepszych testów:-)

pozdrawiam wszystkie staraczki w ten pochmurny dzien, nic sie nie chce robic a mam taki bajzel w domu:baffled::angry:
Mi też sie nic nie chce, poza jedzeniem :happy: Jadła bym i jadła i tak w kółko... szkoda tylko, że od tego sie tyje:baffled: Ale widocznie Dzidzia głodna, to i mama głodna:-p

katarzynak83 - GRATULACJE ogromne!pocieszylas mnie,bo te bladziutkie linie na tescikach juz mnie martwily:sorry2:Czyli jednak jak juz sie pojawia II to znaczy,ze fasolka znalazla domek:tak:SUPER!Spokojnych 9 mcy!!!!!
Ja w przyszlym tyg do lekarza,ktory mi ma termin ustalic wiec dolacze do Ciebie do majowek,mam nadzieje;-):-)

Kochana, Dziękuje bardzo... ale jeszcze to do mnie nie dotarło :-D
Ja mysle ze jak zrobimy test za kilka dni to wyjda juz piekne krechy ;-) A tak z ciekawosci to kiedy mialas owulacje?? Bo pewnie jestesmy na tym samym etapie...
Ja do lekarza ide 23 wrzesnia bo nie bylo wczesniej terminu :crazy: a troche sie martwie bo mam taki brazowawy śluz jak koncówka @ (swoja droga teraz powinnam miec), no ale dziewczyny na forum napisaly juz ze tez tak mialy w terminie @... Mam nadzieje ze to norma. A robiłaś test z krwi?

Katarzynko! jestem przekonana ze w tym cyklu sie uda! ja tez poprzednio przegapilam owulacje bo okazalo sie ze byla wczesniej niz myslalam... Trzymam za Ciebie mocno kciuki:tak: Z reszta za reszte staraczek tez! :tak::tak::tak:

Niektore z Was pisza ze maja jakby niestrawnosci, gazy... ja nie sadzilam ze to moze byc jakis objaw ale ja tez tak mialam a nawet nadal mam! :baffled: Ciagle mi sie odbija!

reklama
Nie denerwuję się, to raczej irytacja...
Mimo wewnętrznego przeczucia, ze się udało, ja jednak się boję, że @ jednak nadejdzie... Choć białawy śluz raczej o tym nie świadczy... A jednak strach jest... Ah te humorki i hormonki:-)

rozumiem że zawsze są jakieś obawy że mimo wszystko możesz nie zobaczyć II, ale szczerze w to wątpie. Zapwne gdybys miała dostać @ to nie pojawiłby się biały sluz i czułabyś że @ się zbliża.
Daj znac jutro z samego rana jak zrobisz test.
Kurcze już się nie mogę doczekać kiedy będę testowała:) ale cóż najpierw musi być staranko żeby było testowanko:-):-)

Pozdrawiam wszystkie staraczki w ten zimny dzień. Oh jak dobrze że za biurkiem mam ciepło i pije gorąćą kawę - juz druga dzisiaj;-)

zmykam do pracy....

Do góry