reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
No właśnie przeczytałam na innym wątku o tym miesiącu....gosia nie sluz tylko troche skrzepłej krwi, takiej brązowawej, jejku mi gin dzis powiedzia że mam jeszcze miesiąc
Antuanet24
Październikowe mamy'08
Znowu zaległości do nadrobienia po całym dniu
dorotka normalnie tego szefa to trzeba powiesić na suchej gałęzi nad przepaścią
Normalnie sobie robi jaja. Cieszę się że dentysta już za Tobą
Agniesia ja myślałam że Ty już rozdwojona;-)
małaulka gratuluję udanego zakupu
mirabelka73 współczuję wiatraczka, zamiast ciszej on głośniej będzie chodził-chyba trzeba wymienić.
ppatqa a jak się czujesz? Masz teraz jakieś skurczyki? Mam nadzieję że dzidzia posiedzi jeszcze kilka tygodni.A może to czop śluzowy Ci nadruszył w czasie badania
Spotkanie z koleżankami udane:-) Obgadałyśmy chyba całą "pracę". Do domu wróciłam przed 18. Potem smażyłam naleśniki bo mój M ma jakieś zachciewajki. Ja wcinam śledzia ze słoiczka
Ale mnie naleciało...Miłego wieczorka.

dorotka normalnie tego szefa to trzeba powiesić na suchej gałęzi nad przepaścią

Agniesia ja myślałam że Ty już rozdwojona;-)
małaulka gratuluję udanego zakupu

mirabelka73 współczuję wiatraczka, zamiast ciszej on głośniej będzie chodził-chyba trzeba wymienić.
ppatqa a jak się czujesz? Masz teraz jakieś skurczyki? Mam nadzieję że dzidzia posiedzi jeszcze kilka tygodni.A może to czop śluzowy Ci nadruszył w czasie badania

Spotkanie z koleżankami udane:-) Obgadałyśmy chyba całą "pracę". Do domu wróciłam przed 18. Potem smażyłam naleśniki bo mój M ma jakieś zachciewajki. Ja wcinam śledzia ze słoiczka

reklama
Podziel się: