reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Październik 2008

hejka babeczki.

nie nadążam ostatnio za wami. straciłam wene pisarska :zawstydzona/y::sorry2: i w ogóle nic mi sie nie chce. dół, dół, dół...

Wykąpałam sie i leże. I czekam. Mała mnie nie słucha, siedzi i nigdzie sie chyba nie wybiera. I gardło mnie boli. I apetyt straciłam. I nie dobrze mi. I wielka jestem i gruba.I nie lubie na siebie patrzeć. I zielona herbata mi sie skończyła:sad: I w ogóle wszystko do d...y:-(
energia=0

reklama
Oj Justyneczko chandra dopadła Ciebie - przykro mi bardzo.
Ale gruba nie jesteś tylko w ciąży.
Gardło hmmm ... może syropek z cebuli pomoże.
Co do małej, to może czeka na jutrzejszy dzień.
Bądź dobrej myśli.

Agamir - jejku ale się zgapiłam - gratulacje to już znasz datę rozwiązania.
Będziesz prawdopodobnie pierwsza rozpakowana mamusia.

Madzia widzę, że imię dla synusia już wybrane, ładnie :tak::-):-):-)
Ppatqa ale gest, M powinien Cię za to na rękach nosić.:-)
Dorotka, wniokuje, że szef M tą wypłatę to cykał im na raty. A to dziad!!!
Agamir fajnie, że znasz już termin. My tu w niepewności siedzimy, czekamy i narzekamy ;-):-p:-p.

Ja też już nie kupuję nic ciążowego,bo nie ma sensu, ale M się smieje, że jak tylko dojdę do siebie po porodzie, to chyba z przyczepką pojadę na zakupy. Złośliwiec!

A ja zjadłam właśnie płatki z mlekiem, miał być budyń, ale już mi się nie chciało gotować. Limit stania przy kuchni na dziś wyczerpałam.:rofl2:

Dzieki dziewczyny. Znam date porodu ale minie mnie takie przezycie ze budze meza w nocy i mowie ze to juz a on zrywa sie i przezywa !!!!!!!!!!!!!!!! ten tydzien bedzie nerwowy. Ale to juz bedzie ostatni weekend kiedy jestesmy sami i ostati tydzien z brzuszkiem. Przytyłam tylko 8 kg wiec pewnie wychodzac ze szpitala bede wazyc jak przed ciaza

AGAMIR lae fajnie to jest znac tak date porodu Nie jedna z nas by tak chciala :tak: i z ta waga to tez niejedna bedzie ci zazdroscic po porodzie ;-)
JUSTYNKA ja tez mam jakiegos dola:wściekła/y: ale ty chyba troche z innego powodu ze chcesz sie rozdwoic a nie mozesz jeszcze ale to bedzie napewno lada moment:tak:3 maj sie kochana.
WANILIA dokladnie to jest wsio placone w tarachi wygladalo to mniej wiecej tak :200 zl ,300 zl,400 zl,400 zl plus z pocztaku dali M na dojazdy i to wsio wyplaty Nic tylko siac i plakac:-(

Moj M juz jedzie i za kilka minut bedzie w domu
Ja pogadalam przez tel troche z przyjacilka bo wczoraj w nocy wrocila z mezem z podrozy poslubnej z grecji W piatek do mnie przyjada i nie moge sie juz doczekac:tak:
A mnie jest jakos tak ciezko na brzuchu Mam takie uczucie ciezkosci nieprzyjemne to jest :no:

Dziewczyny ja cały dzien siedze w łóżku,nie mam skurczy już w klatce i w gardle ale klata cały czas boli nie chce jechać do żaqdnego lekarza K chce mnie ciągle zawieść jak do jutra nie przejdzie wtedy sie zdecyduje,a do swojego lekarza sie nie dodzwonie bo wyjechał na wakacje.Musze jakoś sie przemęczyć choć jest ciężko.Może faktycznie to coś z tarczycą albo z sercem?
agamir ja też mam polipa i nadżerke zrobił mi sie w ciąży jednakże nie mam przeciwsazan do normalnego porodu

No to i ja się pochwale że najprawdopodobniej urodzę za 3 tygodnie. Od 7 mam odstawić tabletki i powinno polecieć. No chyba że mały sprawi mi psikusa i nagle skurcze ustąpią same z siebie.

reklama
Wesolutka moze masz racje ale ja cały czas walcze z anemia od 3 miesiaca wynki sa złe i boja sie ze moge dostac krwotok a po 2 od prawie 1,5 miesiac leze bo mam krwotoki lezałam w szpitalu teraz w domku

Do góry