blond_20
Czarownica
Czesc wszystkim. ja jeszcze zyje
ale ide sie polozyc zaraz bo dalej mi troche dziwnie po tych lekach .i zgaga mnie dopadla po tych tabletkach....matko.jak nie urok to ...
ja mam 25 kg do zrzucenia wiec chyba wyprzedzialm wszystkich
rowniutkie 25....
wczoraj na poczekalni u gin siedziala dziewczyn z wczesniaczkiem urodonym w 7 miesiacy tzn 30 tyg. i teraz mial miesiac....plakac i sie chcialo jak na biedactwo patrzylam. ta mama tez taka skromna byla-siedziala tam 1.5 godz az ja wpuscilam w moje miejsce, i oczywiscie dostalam zjeby od babc ze w takim razie to teraz ja ide na koniec kolejki
ale inne mnie wybronily i weszlam po tez z dzieckiem. ono bylo takie malenkie....cale czerwone, nie ruszalo nawet raczkami tylko mu tak zwisaly po bokach:-(
ak weszlam w koncu do poloznej poszlam na te ktg i polozna poprosila ta babcie ktora na mnie ryja darla...i wiecie co.dalej tam darla ze teraz toona juz czasu nie ma na wizyte i ze przeze mnie musi ja przelozyc
glupi moher...sorki ale naprawde wredna baba z niej.bo ona juz 4 godziny czekala a kolejnych 10 min juz nie bedzie
i poszla
wstyd po prostu i chamstwo.a moja gin powiedziala ze ona nie moze ingerowac w kolejke, ze to tylko nasza dobra wola, ze musi sie reszta zgodzic, bo moze ktos nie chciec.ja nie wiedzialam ze takie baby po tym swiecie jeszcze chodza. jak ja gdzies spotkam to jej walne chyba...sorki ale agresor mi sie wlaczyl

ale ide sie polozyc zaraz bo dalej mi troche dziwnie po tych lekach .i zgaga mnie dopadla po tych tabletkach....matko.jak nie urok to ...
ja mam 25 kg do zrzucenia wiec chyba wyprzedzialm wszystkich

wczoraj na poczekalni u gin siedziala dziewczyn z wczesniaczkiem urodonym w 7 miesiacy tzn 30 tyg. i teraz mial miesiac....plakac i sie chcialo jak na biedactwo patrzylam. ta mama tez taka skromna byla-siedziala tam 1.5 godz az ja wpuscilam w moje miejsce, i oczywiscie dostalam zjeby od babc ze w takim razie to teraz ja ide na koniec kolejki

ak weszlam w koncu do poloznej poszlam na te ktg i polozna poprosila ta babcie ktora na mnie ryja darla...i wiecie co.dalej tam darla ze teraz toona juz czasu nie ma na wizyte i ze przeze mnie musi ja przelozyc