reklama
KANKIYA
Fanka BB :)
Mój Z ma ze mnie ubaw bo mówi że teraz tak mi odrosły włosy że wyglądam jak "zaczarowany ołówek"....albo "piast kołodziej"...hahaha zresztą ma racje...haha byle to wtorku :-)

bosko Cię określił, ale się uśmiałam - chętnie zobaczyłabym "zaczarowanego ołóweczka"
nie ma co dziewczyny jeszcze troszkę i po porodzie będzie nam wolno wszystko ( no prawie) i zrobimy się wtedy na bóstwa

M
marzycielka
Gość
bosko Cię określił, ale się uśmiałam - chętnie zobaczyłabym "zaczarowanego ołóweczka"
nie ma co dziewczyny jeszcze troszkę i po porodzie będzie nam wolno wszystko ( no prawie) i zrobimy się wtedy na bóstwa
![]()
Już się nie mogę doczekać tego czasu :-)
Znowu wrócę do treningów ...bieg 2 razy dziennie i 200 brzuszków 3 x dziennie....ehh to były czasy.:-)
reklama
M
marzycielka
Gość
razem 600 dziennie?![]()
marzycielka zazdroszczę wytrwałości i samozaparcia.:-)...ja bym chyba 600 nie dała rady....ale kiedyś byłam bardzo aktywna fizycznie...i wiem że jeśli ktoś nie robi tego z przymusu to można to polubić....![]()
Jakieś półtora roku temu tyle robiłam a nawet więcej ale po ciąży muszę po mału aby nic złego się nie stało.
Ja to lubię bo od zawsze byłam i będę lekkoatletką;-)
Kocham biegać tak , że tracę oddech a potem brzuszki tak , że nie mogę się podnieść . Lubię tą adrenalinkę.