reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Listopad 2008

Trzymamy kciuki:)

a tak na marginesie to też juz bym chciała mieć Maciusia przy sobie(mimo że zakupowo jestem w lesie-prócz wózka i paru ciuszków) - strasznie dłuży mi się już ten czas. a tu jeszcze 2 miesiące

reklama
Dziś o godzinie 19.13 na świat przyszła Martynka z wagą 2300gram, a o godzinie19.14 na świecie pojawiła się Natalka z wagą 1950 gram.
Dziewczynki leżą w inkubatorkach, chociaż nie mają problemów z oddychaniem i dostały po 10 pkt Apgar.
Karola czuje się dobrze.Widziała córeczki.Teraz wszystkie odpoczywają.Odezwiemy się jutro.

reklama
Aneta nic tylko herbatka z miodem i do łóżeczka młody chyba już śpi to możesz się wygrzewać i leczyć przez weekend
Żaneta cierpliwości ważne że chociaż lekarze fajni i sympatyczni, poczekaj jeszcze trochę zleci szybciutko...
Monik Pamiętamy pamiętamy... i czekamy na Was:-)
Lunia fakt chory chłop to katastrosfa... nic tylko współczuć pozostaje bo nie ma rady trzeba się przemęczyć i tyle...
Gabi fajnie że jeszcze tydzień tylko mi przyjdzie jeszcze trochę popracować...
Dombar no to faktycznie jest się nad czym zastanawiać bo nie łatwo o dobry szpital a zaufanie to podstawa, może się dogadają
Karola GRATULACJE :-)

Do góry