Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ale fajnie, tęsknię za słoneczkiem, bo u mnie ciągle leje, na szczęście na spacerku bylo suchoImagination Trzymam kciuki, żeby w poniedziałek u lekarza było ok.I nie zamartwiaj się tak niepotrzebnie za wczasu - dbaj o Was - Ciebie i fasolkę![]()

Może więc wymogę na nim rzucenie tego świństwa
dokładnierudka co do pierwszej wizyty to i lekarz kazał przycjechć miedzy 7-8 tygodniem..zreszta chyba taki termin wszedzie jest sugerowany na pierwszą wizytę- wtedy mozna juz coś powiedziec o dzidzi
:-):-):-)Rudka kochana dzięki za informacje, ja od tygodnia profilatycznie serwuję herbatę z miodem zamiast cukru, tak właśnie przy okazji jesiennej aury... ale oczywiście zaraz po zaparzeniu..
od dzisiaj będzie jak piszesz - czyli tydzień w plecy z dobrodziejskim działaniem miodu u mnie..
jednak człowiek uczy się całe życie...![]()
gdzies wyczytalam ze są jakies poycje do podnoszenia ciezkich rzeczy w ciazy zeby nie nadwyrezac miesni i kregoslupa,moze warto poszukac na necie poki na l4 nie pojdzieszAle każdego dnia nachodzą mnie czarne myśli, zwłaszcza w pracy, bo dźwigam sporo... nieraz pudła ważą po 30kg a ja musze je na ziemie zrzucic:-( prosze o pomoc, nie nie kazdy jest chetny... a przeciez nie powiem POMOZ, BO W CIAZY JESTEM ... po co ma sie to dostac do uszu kierownika, a dalej ludzi 'wyzej'...
czekac:-):-)i wez badz tu madra, co robic????![]()

, chyba taka już nasza natura, że zawsze się o coś zamartwiamy, troszczymy i zawsze chcemy żeby wszystko było jak najlepiej..... 
Trzymam kciuki aby ten cykl był pierwszy i ostatni ;-);-)dziewczynki melduje, ze upragniony dzień nadszedł :-) jestem nareszcie staraczką :-)
Witaj, mam nadzieje, że nie będziecie musieli długo czekać.Czesc, dziewczyny.
mam nadzieje, ze mnie przyjmienie do swojego grona.

papaTrzymam kciuki żeby @ nie przyszła przez 9 miesięcy ;-);-);-);-)Dziś 33dc i @ jeszcze nie nadeszła.... I dziś zauważyłam u siebie trochę więcej białego, gęstego śluzu...