magdziunia
Październikowa Mama'08
Oj - ja codziennie wstaję i pytam siebie czy to już czy jeszcze nie.
Hmmm .... chociażby jakiś mały znak
;-)
Hmmm .... chociażby jakiś mały znak
;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
;-)
, a do tego M się przeziębił. Teraz jest w pracy, ale kończy o 10 i wtedy będę miała szpital w domu. Jak ja nie lubię jak on jest chory, bo wtedy muszę wszystkiego pilnować - szczególnie czy bierze regularnie, bo u niego jak zawieje
, ale do marudzenia pierwszy.

I mam nadzieje ze teraz tez tak bedzie, chociaz wiadomo nadzieja matka glupich;-)

A co by zrobili jakby im kaza RODZIC ?????????

Pozniej od 6 do 8 drzemnelo mi sie i nawet dobrze sie czuje Narazie od 3 nic nie wydalilam I jakos nawet te rewelacje w zoladku mi ucichly ale to dobrze bo biedna OLIWIA jak to slyszala to tak strasznie nerwowo sie RUSZALA BIEDNA CORECZKA MOJA :-

No i dobrze, że przeziębienie przechodzi.

Więc może u Ciebie jest podobnie.
Więc chyba lekarze też nie są w stanie przewidzieć zbliżającego się porodu.
Jakieś smaki za mną chodzą. A potem na 11 do gina mojego
Dobrze, ze wczoraj zaliczyłam depilację-więc dziś aby prysznic wezmę...Miłego dzionka.