Madzia u nas to jest tak, że w środy i czwartki jest nowy towar i wszystko kosztuje 100%, w piątki -20% od pełnej ceny, w soboty -30%, w niedzielę i poniedziałek -50%, a we wtorek jest wszystko po 1 zł (ciuchy, które w środy i w czwartki kosztują do 5 zł) i po 3 zł (ciuchy, które kosztowały powyżej 5 zł). We wtorki ciuchy są już przebrane, ale to jest wielki lumpeks, więc jeszcze można wyszukać sporo fajnych rzeczy.
reklama
rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Kasiad super ciuszki bluzka z Dory bombowaa kominiarka debesciara
![]()

czekam tez na fotke Oli w kominiarce
:-) napewno przesłodko w niej wygląda
:-)rosmerta
Mama Hubka - lutówka'07
Gosia pokazywac ciuszki, pokazywać;-)

Gosiu, bardzo ładne ciuszki kupiłaś
Ja muszę zapolować na piżamki, kiedyś kupiłam 2 śliczne, a teraz długo nie ma nic ciekawego.
Jeansy mogłam też wczoraj ładne kupić, ale były z nierozciągliwego jeansu, a wydawały się dość wąskie, więc zrezygnowałam, bo co z tego, że śliczne, jak bybyby niewygodne.
Ja muszę zapolować na piżamki, kiedyś kupiłam 2 śliczne, a teraz długo nie ma nic ciekawego. Jeansy mogłam też wczoraj ładne kupić, ale były z nierozciągliwego jeansu, a wydawały się dość wąskie, więc zrezygnowałam, bo co z tego, że śliczne, jak bybyby niewygodne.
reklama
Zrobię zdjęcie Oliwce w kominarce, ale najpierw muszę ją wyprać
Sama jestem ciekawa jak się przezentuje do kurtki zimowej. Choć dziś jest tak straszny wiatr, że i na dzisiejszą jesienną pogodę pewnie by się nadała, przynajmniej byłabym pewna, że uszu dziecku nie zawieje.
Sama jestem ciekawa jak się przezentuje do kurtki zimowej. Choć dziś jest tak straszny wiatr, że i na dzisiejszą jesienną pogodę pewnie by się nadała, przynajmniej byłabym pewna, że uszu dziecku nie zawieje.
Podziel się: