reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Lutóweczki 2008-wątek główny

Hej Wszystkiego naj dla Sewerynka, MIchasia, Bartusia i Jasia Osiem miesięcy to nie przelewki:tak:
dziś wizyta u dentysty zastanawiam sioę czy spodziewać się dantejskich scen Oby nie
Mysza ano robaczki:-D tak to zobrazowała dentystka a ja trzymam się wersji:tak::-)

reklama
jestem :-)
nie moglam wejsc wczesniej bo cos bylo z siecia i bylam juz zla ale cos pokombinowalam i moglam dojsc do Was :-D
maly jak narazie spi a mnie chorobsko dopadlo bardziej tak sie dusze ze hej katar wszystko mnie meczy :dry::wściekła/y:
ania31- Batrus to juz kawal chlopa :-D sliczne zdjecia
spoznione bo wczoraj tez zapomnialam rano o dniu chlopaka :sorry2: tak wiec wszystkiego naj dla naszych przystojniakow :-D
rekinasia - dobre z tymi chrupkami niestety moj pies jeszcze tego nie wyczail :happy2:
zytka - zdrowka dla Marcelki
gosia78 - wszystkiego naj dla Jasia :-D

mykam na tajny .... :cool2:

Witajcie ja tylko na chwilkę bo aż wstyd że się nic nie odzywam. Ciągle brakuje mi czasu żeby coś skrobnąć. Dzionek płynie mi na zabawach z Juleczką no i na typowych zadaniach kury domowej:-) sprzątanie, gotowanie, pranie. Wieczory za to spokojne i spędzane w milusiej atmosferze. Postanowiliśmy że z Julką będę siedziała do stycznia bo później zajęcia mi się zaczynają no i praktyki. Dużo buziaków dla Wszystkich solenizantów i zdrówka dla choraszków. ajjj Juleczka właśnie wstała więc mykam.

jak naraze to tylko na chwilke bo ide jesc sniadanko a i zaraz wpada znajoma :-D
annaagnieszka - fajnie ze sie odezwalas :-)

potem wejde ale musze sie przyznac ze dzis jestem wyspana bo wstalismy o 8 - tzn nie obudzila nas od szwagierki mala zwykle po 6 ....

Ale piękna pogoda:-D
Dominik zasuwa po całym domu, wszystkiego jest ciekawy, zęby górne ciągle idą- w nocy co pół godziny pobudka z płaczem i cyc. Dzisiaj pewnie po tym nocnym ciągnięciu naprodukuję mleka dla dwóch:baffled:.
Kontakty mam zabezpieczone ale mały się nimi nie interesuje i dobrze za to wszystkimi innymi rzeczami tak. Czasami jak mówie że mu czegoś nie wolno zaczyna płakać a kiedy indziej robi taką śmieszną zawadiacką mine i ma mnie gdzieś:sorry2:
Wszystkiego dobrego dla 8 miesięcznych bobasów:-D
Cloe- jak wizyta z Julką u pogromcy robaczków

hehe Cloe, żeby potem dziecku się nie śniły te robaczki w buzi - bleeee :-) ale w sumie, jakby mi ktoś już wmówił, że mam w buzi robaczki, to bym się nie ociagała i jak najprędzej udała do egzorcysty albo innego magika, żeby je wygonił :))))
MyszULA znaczy się, dwa razy na dobę karmisz? ja też: 6 i 18, oprócz tego na noc mleko modyfikowane leci i w nocy, jak jest pobudka, to też. A ty dajesz modyfikowane, czy tylko cysia?
Annaagnieszka dawno cię nie było :)

jak to jest z tymi zębami, Igi ma dwie dolne jedynki, których teraz mam się spodziewać?
słuchajcie, kupiliśmy Igorowi taki wypasiony plastikowy samochodzik, na razie ma rączkę do prowadzenia a potem można odczepić i dziecko samo się odpycha nogami. Żebyście widziały zblazowaną minkę mojego syneczka, jak siedzi w samochodziku :confused::-D:dry: czasem nawet marudzi, żeby go wyciągnąć. dzisiaj w łazience wybierałam się do pracy i go postawiłam w samochodziku, zajął się sobą, tylko dlatego, że w pobliżu były rury, za które łapał, potem mu podrzuciłam misia, ale non stop go wyrzucał :D chyba zareklamuję, bo najwyraźniej sie dzieciom nie podoba ten produkt :-D

Czesc dziewczyny. Strasznie sie dzis przestraszylam. Znalezlismy z mezem u malego taki maly guzek na szyjce. Strasznie sie martwie co to moze byc. Weszlam na google i wyczytalam ze po infekcji moze to byc powiekszony wezel chlonny. Mam nadzieje ze to wlasnie to. Ale i tak sie boje. Jutro bede na kontroli u lekarza to mu pokaze. Patrysia jak te plamienia ustaly? Wyjasnilo sie juz cos?

KasiaX25 - nie wiem - ale słyszałam o powiększynych węzłach chłonnych - więc miejmy nadzieje że to po tym choróbsku

Rekinasia - w sumie to trochę więcej wychodzi :-) 15,18, 22, 2, 5, :-) jakoś tak :-) i nie daje modyfikowanego... :-)

Ja mam kilka takich zabawek :-D może się złożymy z pozwem zbiorowym że reklamy kłamią :-D i dzieci nie są głupie i wiedzą co lubią:-D

Bo u nas to szczyt najfaniejszej zabawki to pilot, laptop... i drewniana łyżka :-D

Kluska 79 - ojć :-( dużo spokoju dla synka

tak wiec znowu jestem
maly w chodziku juz troche marudny wiec dam mu zaraz piciu i pojdzie spac bo to jego pora
kaskax25 - to moze byc prawdopodobnie to co mowisz ale jak masz telefon do swojego lekarza to mozesz zadzwonic a jezeli bedzie ci kazal isc to sie przejdziesz dla spokoju ducha :tak:a co do plamien to najpierw one, potem @ a teraz juz jest spokojnie ale moj m mowi zebym szla do lekarza sprawdzic co i jak wiec pojde po 10 :happy2:
rekinasia - heh ty sie spodziewasz nasteponych a u nas jeszcze ani jednego :dry::baffled: tak wiec ja niestety nie pomoge ;-)
kluska79 - u nas tez sie ladnie zrobilo a co do kontaktow to maly sie nimi interesuje jak jestesmy u mamy bo u siebie mamy je pozaslaniane meblami komodami itp.

a u nas dzis maly wariat zrzucil mi na ziemie jak chodzil w chodziku kwiat [duzy] w doniczce - ziemia cala wysypana rajstopki z ziemi - ehh bylo czyszczenia niedojze mlodego to i jeszcze pokoj w ziemi ... i resztkach kwiatkow ...

reklama
Kaskax25 Igor miał takie dwa gruzełki po bokach na potylicy kiedyś i lekarka faktycznie powiedziała, że to odrobinkę powiększone węzły chłonne
Myszaaa zgadza się u mnie top of the top to pilot, komórka, pies, gazety rodziców:-) jedzenie dorosłych. Samochodzik obleci z zewnątrz, nie jak się siedzi w środku :-p

Do góry