reklama
I
iiwka
Gość
Witam i ja po dość długiej nieobecności.;-);-)
Nawet niebędę patrzeć do tyłu bo wiem że niedam rady nadrobić.
Widzę iwonko że masz drugą śliczną córcię-chcę przepis bo będziemy sie z M starać o dziewczynkę

Bodzia-nie daj się!!!!Ty zawsze jesteś pełna optynizmu!!!!
A gdzie reszta???Kasia,inna i reszta???
Nawet niebędę patrzeć do tyłu bo wiem że niedam rady nadrobić.
Widzę iwonko że masz drugą śliczną córcię-chcę przepis bo będziemy sie z M starać o dziewczynkę

Bodzia-nie daj się!!!!Ty zawsze jesteś pełna optynizmu!!!!
A gdzie reszta???Kasia,inna i reszta???
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień dobry dziewczynki!
U mnie też ostatnio czasu mało
Madzia się zrobiła mamusiowa na maksa po tym moim szpitalu. Nawet na nocniczek muszę ją zaprowadzac i za rękę trzymac puki nie skończy
Mam nadzieję że jej to szybko minie bo można oszalec z takim ogonkiem
Adrianek chodzi do przedszkola i mam nadzieję że trochę pochodzi
-J- super że malutka już lepiej
Czasami to nie dojdziesz co dziecku jest
Heksa oby nocka dziś była lepsza
Anka fajnie że się zakupki udały. ;-)
Anaconda tulaski i zdróweczka dla ciebie
Iwonka dla ciebie też zdróweczka
A jak Natalka w szkole
Iiwka witaj:-) Pisz co u ciebie? Jak mieszkanko? No i wogóle
Zmykam już do łózia bo sie mi potem wstac nie kce
U mnie też ostatnio czasu mało

-J- super że malutka już lepiej

Heksa oby nocka dziś była lepsza

Anka fajnie że się zakupki udały. ;-)
Anaconda tulaski i zdróweczka dla ciebie

Iwonka dla ciebie też zdróweczka

Zmykam już do łózia bo sie mi potem wstac nie kce

I
iiwka
Gość
No u mnie to bez zmian-jeszcze mieszkam z teściami,ale jest OK.Mam swój internet więc będę zaglądać teraz.Dzisiaj M ma egzaminy za zawodowego-a raczej nadterminowego...Dzień dobry dziewczynki!
Zmykam już do łózia bo sie mi potem wstac nie kce![]()
Siedzę jak na szpilkach...
Kacper już jest taki duży....
anaconda27
styczniówka2006
Witam z rana
Dzisiaj już się lepiej czuję, w nocy nie biegałam do kibelka non stop, czuję się jeszcze bardzo osłabiona ale myślę,że najgorsze minęło. Wczoraj wieczorem bardzo mnie przestraszyła Maja bo zaczęła płakać że czuje gorąco na cipce i się przestraszyłam żeby i ona nie dostała zapalenia pęcherza, jak do tej pory to się nie powtórzyło, oby tak dalej
Pozdrawiam wszystkie mamuśki:-):-)
Dzisiaj już się lepiej czuję, w nocy nie biegałam do kibelka non stop, czuję się jeszcze bardzo osłabiona ale myślę,że najgorsze minęło. Wczoraj wieczorem bardzo mnie przestraszyła Maja bo zaczęła płakać że czuje gorąco na cipce i się przestraszyłam żeby i ona nie dostała zapalenia pęcherza, jak do tej pory to się nie powtórzyło, oby tak dalej
Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.Julia wróciła do przedszkola a ja znowu sama ze swoim kompem w domciu.
Ale was choróbska ogarnęły. Jak nie przeziebienia i grypy jelitowe to deprechy.:-(Kurczę muzę na full włączyć i poruszać się troszkę a nie narzekać ;-). U mnie dzis piekne słoneczko zaglada przez okienko, to wziełam i odsłoniłam je na rościerz, a niech słoneczko wpadnie na soczek.
Ehhh zdrowiejcie kobitki.
Ale was choróbska ogarnęły. Jak nie przeziebienia i grypy jelitowe to deprechy.:-(Kurczę muzę na full włączyć i poruszać się troszkę a nie narzekać ;-). U mnie dzis piekne słoneczko zaglada przez okienko, to wziełam i odsłoniłam je na rościerz, a niech słoneczko wpadnie na soczek.
Ehhh zdrowiejcie kobitki.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Dzień doberek!
U nas słoneczko od rana i tak milej na świecie. Tylko bardzo wiatr daje. Po przedszkolu chcę zabrac Beboki do parku. Pozbieramy jakieś kasztany, liście
Madzia właśnie sterczy nade mną i wyje
Śpiąca już jest a jak zwykle nie chce się położyc
Muszę ją na siłę zasypiac
A Kacperek widzę śliczny: duży kawaler już z niego
Pozdrawiam was wszystkie i zmykam zaśpic małą;-)
U nas słoneczko od rana i tak milej na świecie. Tylko bardzo wiatr daje. Po przedszkolu chcę zabrac Beboki do parku. Pozbieramy jakieś kasztany, liście

no to fajnie że przynajmiej internet masz swój! Trzymam kciuki za mężaNo u mnie to bez zmian-jeszcze mieszkam z teściami,ale jest OK.Mam swój internet więc będę zaglądać teraz.Dzisiaj M ma egzaminy za zawodowego-a raczej nadterminowego...
Siedzę jak na szpilkach...
Kacper już jest taki duży....

dobrze że pomału przechodzi. Buziam was mocno :-)Witam z rana
no to już troszkę spokoju jak mała w przedszkolu.Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia.Julia wróciła do przedszkola a ja znowu sama ze swoim kompem w domciu.
.
Pozdrawiam was wszystkie i zmykam zaśpic małą;-)
heksa
MAJOWA MAMA 06` Mamy lipcowe'08
Witam popłudniu
anaconda super ze juz Ci lepiej a u córci tylko fałszywy alarm
sikoreczka79 dziekuje twoje słowa to jak przepowiednia prosze częsciej dzieciaki usnęly o 22 i Szymek w stał na karmienie o 7 rano i poszedł w kime spowrotem a Natala obudziła sie po 8 tak jak ja wiec super
co do pogody u nas wiatr byl potęzny wczoraj dzis juz ładnie
ja na 10 byłam na aerobiku poskakałam sobie do 12 i teraz juz w domku siedze i popijam kawusie.
anaconda super ze juz Ci lepiej a u córci tylko fałszywy alarm
sikoreczka79 dziekuje twoje słowa to jak przepowiednia prosze częsciej dzieciaki usnęly o 22 i Szymek w stał na karmienie o 7 rano i poszedł w kime spowrotem a Natala obudziła sie po 8 tak jak ja wiec super
co do pogody u nas wiatr byl potęzny wczoraj dzis juz ładnie
ja na 10 byłam na aerobiku poskakałam sobie do 12 i teraz juz w domku siedze i popijam kawusie.
reklama
anaconda27
styczniówka2006
Cyba alarm z Majki pęcherzem wcale nie jest fałszywy, znowu przy robieniu siusiu płakała,że ją boli. Wkurzyłam się więc i poszłam po skierowanie na badanie moczu a jutro z rana go zrobimy, lepiej dmuchać na zimne zwłaszcza po tym co pisałyście o waszych dzieciach, będę spokojniejsza jak wyniki będą w porządku

Ja się czuję tak w połowie ok a w połowie wypluta, ale już przechodzi tak więc narzekać nie mogę.
Pogoda u nas słoneczna tylko wiatrzysko straszny wieje, ale na spacerze w "biedronce" i tak byłyśmy:-):-):-)

Ja się czuję tak w połowie ok a w połowie wypluta, ale już przechodzi tak więc narzekać nie mogę.

Pogoda u nas słoneczna tylko wiatrzysko straszny wieje, ale na spacerze w "biedronce" i tak byłyśmy:-):-):-)
Podziel się: