reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witam z rana:-):-):-)
U nas świeci słoneczko tak więc chyba jakiś niedzielny dłuższy spacerek będzie:tak::tak::tak: no i leniuchowanie cały dzień;-);-);-)
Dzisiaj znowu postaram się nie kłaść małej spać w dzień, zobaczymy co dzisiaj z tego wyjdzie

Witam z rana:-):-):-)
U nas świeci słoneczko tak więc chyba jakiś niedzielny dłuższy spacerek będzie:tak::tak::tak: no i leniuchowanie cały dzień;-);-);-)
Dzisiaj znowu postaram się nie kłaść małej spać w dzień, zobaczymy co dzisiaj z tego wyjdzie

powodzenia w staraniu sie o niespanie :)

u nas też pogoda wyglada jakoś ładnie umyc tylko włoski i na spacerek

Witam wszystkie w słoneczną i piękną niedzielę:-)
Niooo:-):-):-)Oba rocznik 2006:-D:-D:-DTak jak Kuba, Madzia. Oliwka, Stasiu, drugi Kuba...Jak , któres dzieciątko pominełam to prosze o wybaczenie:-D:-D
no bo to bardzo dużżżży rocznik jest;-) I bardzo udany:tak::-)

Witam w niedzielny sloneczny poranek.:-D
brak planów na dzis:-(
Ja coraz bardziej w stresie bo we wtorek wyniki i decyzje....
trzymam mocno kciuki żeby wszystko się szybciutko wyjaśniło:tak:

sikoreczka ja poraz kolejny pkłony w Twoja strone odkąd wziełaś sie za moje dziecie tak mam nocki przespane tak jak dzis od 21 do 7 rano dzieki Ci kochana.
I dzieki za trzymanie kciuków choc nie wieze ze bedzie ok raczej szykuje sie na szp[ital nie wiem tylko co tam trzeba ze soba zabrac dla maluszka.

anaconda powodzenia , moja sama nie chciała spac, był ok 16 kryzys taki ze płacząca i zła ale po pól godzince przechodziło.

anaconda no własnie nie mam pojecia dla noworodków to wiem ale dla dzieciaczków na tym oddziale nie wiem pizama to narmalka i pamprsy ale jedzonko-mleko?? ciuszki?? no i ja tam bede cały czas z nim to co wszystko dla siebe dla niego do kapieli?/

anaconda no własnie nie mam pojecia dla noworodków to wiem ale dla dzieciaczków na tym oddziale nie wiem pizama to narmalka i pamprsy ale jedzonko-mleko?? ciuszki?? no i ja tam bede cały czas z nim to co wszystko dla siebe dla niego do kapieli?/
Kochana ja byłam z synem jak miał 3,5 miesiąca. Brałam dla niego wszystko: piżamkę, ubranka (przecież maluszek w dzień nie musi byc w piżamce, jakieś śpioszki, bodziaki, koszulki wiadomo wziąśc więcej niż zastanawiac się czy będzie w co przebrac) ręczniki dla siebie i dziecka. Z jedzeniem nie miałam problemu bo cycował ale jeśli ty go karmisz mleczkiem to weź jego jedzonko (szpitale mają raczej dietę dla starszych dzieci) Pampersy, kosmetyki dla dziecka i siebie, no i termometr (ja musiałam miec swój). Dla ciebie: piżama, jakieś wygodne dresy, papcie i skarpetki (ciągnie po nogach). Dla siebie weź jakieś jedzenie (w niektórych szpitalach są stołówki i można wykupic obiady) kubek coś do picia. Narazie tyle pamiętam, jak coś mi się wspomni to ci napiszę. Acha możesz mu zabrac jakieś zabawki, ulubiony kocyk:tak:
Trzymam mooocno kciuki żeby to wszystko okazało się niepotrzebne:tak:

reklama
No my po całym dniu bez drzemki - nie było źle. Maja teraz śpi - co bardzo mi się podoba i zobaczymy jak minie pierwsza noc. Jeśli wszystko pójdzie po mojej myśli to jutro znowu będzie bez drzemki:tak::tak::tak:
Heksa narazie weź takie najpotrzebniejsze rzeczy, potem najwyżej dowiezie ci mąż. Ale trzymam kciuki żeby obyło się bez tego szpitala:tak::tak:

Do góry