Niooo:-):-):-)Oba rocznik 2006Bodzia dopiero teraz zauważyłam że nasze dzieci są z jednego roku
A dzieli je prawie rok różnicy

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niooo:-):-):-)Oba rocznik 2006Bodzia dopiero teraz zauważyłam że nasze dzieci są z jednego roku
A dzieli je prawie rok różnicy
Witam z rana:-):-):-)
U nas świeci słoneczko tak więc chyba jakiś niedzielny dłuższy spacerek będzieno i leniuchowanie cały dzień;-);-);-)
Dzisiaj znowu postaram się nie kłaść małej spać w dzień, zobaczymy co dzisiaj z tego wyjdzie
no bo to bardzo dużżżży rocznik jest;-) I bardzo udanyNiooo:-):-):-)Oba rocznik 2006Tak jak Kuba, Madzia. Oliwka, Stasiu, drugi Kuba...Jak , któres dzieciątko pominełam to prosze o wybaczenie
![]()
trzymam mocno kciuki żeby wszystko się szybciutko wyjaśniłoWitam w niedzielny sloneczny poranek.
brak planów na dzis:-(
Ja coraz bardziej w stresie bo we wtorek wyniki i decyzje....
Kochana ja byłam z synem jak miał 3,5 miesiąca. Brałam dla niego wszystko: piżamkę, ubranka (przecież maluszek w dzień nie musi byc w piżamce, jakieś śpioszki, bodziaki, koszulki wiadomo wziąśc więcej niż zastanawiac się czy będzie w co przebrac) ręczniki dla siebie i dziecka. Z jedzeniem nie miałam problemu bo cycował ale jeśli ty go karmisz mleczkiem to weź jego jedzonko (szpitale mają raczej dietę dla starszych dzieci) Pampersy, kosmetyki dla dziecka i siebie, no i termometr (ja musiałam miec swój). Dla ciebie: piżama, jakieś wygodne dresy, papcie i skarpetki (ciągnie po nogach). Dla siebie weź jakieś jedzenie (w niektórych szpitalach są stołówki i można wykupic obiady) kubek coś do picia. Narazie tyle pamiętam, jak coś mi się wspomni to ci napiszę. Acha możesz mu zabrac jakieś zabawki, ulubiony kocykanaconda no własnie nie mam pojecia dla noworodków to wiem ale dla dzieciaczków na tym oddziale nie wiem pizama to narmalka i pamprsy ale jedzonko-mleko?? ciuszki?? no i ja tam bede cały czas z nim to co wszystko dla siebe dla niego do kapieli?/