reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zakupy dla naszych Skarbów

Kasiad fajne ubranka,najładniejsze sukienusie;-):tak:.

Musialam kupic Konradowi nowy wozek na wypady,bo stary sie rozsypal.Mialam wczesniej ,to najtansze Coneco,ale wnerwial mnie ten wozek:baffled:.Cały czas mialam wrazenie,ze sie rozsypie,no i w koncu sie rozsypał:crazy:.
Wybralam taki,mam nadzieje,ze bedzie bardziej trwały;-)(Chicco Multiway)

multiway%20rainbow1.jpg

reklama
No:dry:
Niestety jest mi jeszcze potrzebny,bo Konrad spyla przed siebie,gdzie popadnie.Jak chce go prowadzic za reke,to wytrzymuje chwile,a potem siada,kombinuje;-).
Ostatnio probowalam w markecie robic zakupy ,a Konrad siedzial w tym samochodzie Little Tikes .Co chwila jednak wsiadal ,wysiadał ,mialam dosyc zakupow:sorry2:.powiedzialam,ze wiecej bez wozka z nim nie ide.Dobrze,ze jeszcze mialam dzieciakow do pomocy:blink:.

No ja Cię Tycia rozumiem, bo u nas zakupy to też mordęga. Oli spiernicza i wydaje jej się, że gonienie jej między regałami to dla mnie świetna zabawa :dry:
Na zakupy do sklepów na naszym osiedlu zabieram wózek, w drodze ze sklepu i do Oli idzie obok wózka (na ulicy nie ucieka), a w sklepie mimo protestów, ładuję ją do wózka. Jest jeszcze jeden plus tego wózka - nie trzeba zakupów dygać w rękach :-D
Ale jak nie idziemy do sklepu, tylko na spacerek, to wózek zostaje w domu :tak:

A wózek fajny, ale chyba ciężki, co :confused: Myślę, że na tym etapie już bym nie kupowała takiego ciężkiego wózka, no ale każdy kupuje wg swojego uznania i potrzeb :tak:

No ciezkawy.Nie bede go jednak dzwigac nigdzie,bo zawsze bedzie w samochodzie w bagazniku:tak:.Dzwigniecie bedzie tylko w momencie wsadzania do samochodu:tak: i wyjmowania:tak:.

Wózek super.
Mi sie właśnie wydaje,że jesienia i zimą wózek jeszcze bardziej mi sie przyda,bo gdy zacznie częściej padać,to Kubula do wózka,folie założę i suchutki.Juz teraz czasem ratuje nas kiedy siąpi deszcz,.a wychodzić trzeba na zakupy,no a nie zawsze da sie przewidzieć pogodę.:baffled:
Tak samo,kiedy coś muszę szybko załatwić,albo iśc do lekarza...:baffled:

A z Mają mam kłopot, bo nie chce w wózku w ogóle jeździć :no: Więc jedynie mogę sobie zakupy przywiźć. Gorzej, ona chce prowadzić ten wózek trzymając za rączki. A jeszcze nioe bardzo dostaje i wtedy zaczyna się histeria.:baffled:

reklama
Do góry