reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Wizyty u pediatry

reklama
Zdrówka dla wszystkich chorujących :tak:

Ja kilka dni temu pisałam, że Oli ma mokry nos i chyba coś się jej rozwija, a tu niespodzianka, nos był mokry 1 dzień i nie ma śladu choroby.
Dziwne, kiedyś słyszałam, że katar jak się pojawi, to nieleczony trwa 7 dni a leczony 1 tydzień ;-) A u Oliwki katar potrafi ustąpić po 3 dniach lun nawet po jednym :confused:

Zdrówka dla wszystkich chorujących :tak:

Ja kilka dni temu pisałam, że Oli ma mokry nos i chyba coś się jej rozwija, a tu niespodzianka, nos był mokry 1 dzień i nie ma śladu choroby.
Dziwne, kiedyś słyszałam, że katar jak się pojawi, to nieleczony trwa 7 dni a leczony 1 tydzień ;-) A u Oliwki katar potrafi ustąpić po 3 dniach lun nawet po jednym :confused:
A może to nie był katar wirusowy,czasem jest tak,że coś podrażni sluzówkę nosa,jakiś zapach,czy coś innego...U Kuby tez sie to zdarza czasem.:tak:
Dzieci jeszcze maja wrażliwe wszystkie zmysły i tak bywa.:tak:

Może masz rację, Rozalka, choć mi się zdaje jednak, że to początek choroby i organizm Oliwki ją zawalcza, oprócz mokrego nosa często też jest zaczerwienione lekko gardło, a na drugi dzień lub po 2-3 wszystko mija.

Może masz rację, Rozalka, choć mi się zdaje jednak, że to początek choroby i organizm Oliwki ją zawalcza, oprócz mokrego nosa często też jest zaczerwienione lekko gardło, a na drugi dzień lub po 2-3 wszystko mija.
Wydaje mi się, że to typowa reakcja alergiczna. Może poobserwuj Oliwkę w jakich okolicznościach wystękują takie objawy.
Pediatra Madzi niestety potwierdziłą, ze remont robiony teraz w naszym bloku może mieć znaczny wpływ na stan jej zatok. Jest uczulona na kobalt, który występuje w cemencie. Niestety ja też. I właściwie nie dała jej nic innego niż jaj jej dawałam wcześniej plus mocniejsze leki antyhistaminowe.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry