Miśka 5
Mamy lutowe'07
Byłam wczoraj - przeziębiona

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

a dlaczego oni niewykonaja tego usg??Wczoraj bylismy z Milenka u lekarza. Na zapuchniete oczka pani dala krople. Jak mam je wkraplac to jest horror-Milena placze i wyrywa sie. Jak juz uda mi sie jej zakropic oczy to wtedy mnie chce sie wyc. Zbadano Milenie mocz - byl ok.Na wszelki wypadek doktor zalecila, ze jak bedziemy w Polsce to zebysmy zrobili malej usg brzucha i nerek.No to ja juz sie boje, chociaz doktor uspokajala. Dodatkowo lekarka jak ogladala Milenie gardlo, to powiedziala ze na migdalach sa ogromne ropnie. I zdziwila sie ze Milena ani nie goraczkuje, ani nie kaszle i ze ma apetyt. Stwierdzila potem, ze to pewnie nie sa typowe ropnie tylko tak Milenie luszczy sie nablonek na migdalach (niby czasami tak sie zdarza). Mamy na to tylko psikac tantum verde.
Acha Milenie wychodza gorne trojki i te zapuchniete oczka moga byc min od tego. Przy dolnych tez miala troche napuchjniete oczy, ale nie az tak bardzo jak teraz. Tutaj tez wplyw mialo to, ze Milena tak strasznie i dlugo plakala przy nauce zasypianaia bez cyca. Bosze!!!
a dlaczego oni niewykonaja tego usg??
Kiedys Milena byla juz w szpitali w sprawie nerek i lekarze stwierdzili ze wszystko jest ok. Poza tym lekarka powiedziala,ze tutaj bardzo dlugo czeka sie na takie badania i ze szybciej zrobimy to w Polsce.
Z reszta jeszcze sie zorientuje ile prywatnie to by tutaj kosztowalo i gdzie to mozna zrobic.USG nerek 50 zł;-)(jamy brzusznej + nerki)musza wykluczyc wade nerkiBo nie ma bezposrednich wskazan.Kiedys Milena byla juz w szpitali w sprawie nerek i lekarze stwierdzili ze wszystko jest ok. Poza tym lekarka powiedziala,ze tutaj bardzo dlugo czeka sie na takie badania i ze szybciej zrobimy to w Polsce.
Z reszta jeszcze sie zorientuje ile prywatnie to by tutaj kosztowalo i gdzie to mozna zrobic.
;-)

oki poszukam dokładne i ci wysleAgusia, bylabym Ci bardzo wdzieczna gdybys mi na priva wyslala namiary na tego lekarza.![]()

Jedyną wspólną okolicznością jaka mi teraz przychodzi do głowy jest choroba Pauliny, ale poobserwuję jeszcze. Moja Paulina często coś choruje w tym rokuWydaje mi się, że to typowa reakcja alergiczna. Może poobserwuj Oliwkę w jakich okolicznościach wystękują takie objawy

druga u innego specjalisty przed nami (piatek na 9.30;-))